Over Friet enzo frietwagens

Friet enzo frietwagens Giel Eijsvogels

Giel Eijsvogels

Hallo, mijn naam is Giel Eijsvogels en op 21 jarige leeftijd ben ik op het idee gekomen om een frietwagen te kopen en Friet Enzo op te starten. Het leek me wel leuk om op feestjes friet te gaan bakken en zag het in het begin meer als een grap, iets leuks voor erbij. Dat het anders is uitgepakt bleek na een half jaar toen mijn agenda was volgeboekt met feesten en partijen. In het begin waren het veelal kleine feesten in Brabant waar ik met mijn frietwagen kwam.

Nu 4 jaar later zijn we, naast de particuliere feesten, ons steeds meer gaan richtten op evenementen en grotere feesten. Met meerdere frietwagens, geheel verzorgde barbecues en talloze mogelijkheden probeert Friet Enzo de klant steeds meer opties aan te bieden.

Ondanks dat Friet Enzo de laatste jaren veel gegroeid is, zie ik nog veel mogelijkheden voor de toekomst. Hierbij wil ik dicht bij de klant blijven staan, samenwerken en staat voor mij klantvriendelijkheid en kwaliteit altijd op de eerste plaats!

We streven ernaar om onze Barbecues, frietwagens op locatie en evenementen goed te laten verlopen en er een gezellige en geslaagde dag van te maken.

Mijn doel voor de toekomst is om met Friet Enzo uit te groeien tot een bedrijf met alleen maar tevreden klanten en waarbij de kwaliteit en gezelligheid behouden blijft.

Giel Eijsvogels

Friet-enzo-frietwagens friet enzo

Waar ben ik?

Friet enzo > Over Friet enzo frietwagens | Friet enzo frietwagens