frietwagen frietkraam geldrop mierlo
Huur een frietwagen in Geldrop of Mierlo

Mobiele Frietwagen in regio Geldrop – Mierlo

Op zoek naar een frietwagen of frietkraam voor op uw feest in regio Geldrop – Mierlo? Zoek niet verder, wij helpen u graag! Friet enzo heeft mobiele frietwagens voor ieder type feestje in regio Geldrop – Mierlo. Wij cateren met onze frietkarren op verjaardagen, communies, jubilea, bedrijfsfeesten en zelfs bruiloften.

Friet enzo komt overal in regio Geldrop – Mierlo en daar ver omheen. Van Genoenhuis tot de Loo en van Trimpert tot Hulst. Met onze frietwagen komen we eigenlijk in heel Noord-Brabant. Van Tilburg tot Den Bosch en van Eindhoven tot Breda.

Gastvrij, gezellig en natuurlijk erg lekker!

Bij Friet enzo zorgen we ervoor dat u en uw gasten op de eerste plaats staan. We zorgen voor lekker eten en zorgen ervoor dat iedereen snel, gastvrij en klantvriendelijk wordt geholpen. Wij maken de catering van uw feest graag compleet.

Bekijk prijzen en pakketten Contact

Extra informatie

Bij het huren van een frietwagen in Geldrop en Mierlo werken we met minimale prijzen bij afname van onze snackpakketten. Onder de 40 personen geldt er een minimumbedrag. Dit bedrag staat bij ieder pakket aangegeven als het “minimumbedrag”. Bekijk de pakketten hier.

In Geldrop en Mierlo werken we in sommige situaties voorrijkosten voor onze mobiele frietkraam. De voorrijkosten voor uw offerte worden berekend op basis van uw aanvraag, situatie en de afstand. Deze kosten worden altijd vooraf in de offerte gecommuniceerd. U staat nooit voor verrassingen.

U kunt ook een frietwagen of frietkar op locatie huren en het assortiment uitbreiden met luxe belegde broodjes.

Hierbij kunt u denken aan broodjes kip cajun, pulled pork, etc. Alle luxe broodjes zijn beschikbaar als extra’s binnen de regio Geldrop – Mierlo en omgeving. Neem contact voor het huidige assortiment broodjes.

Op verzoek, kan Friet enzo frisdrank aanbieden aanvullend op een snackpakket voor een frietwagen op locatie in regio Geldrop en Mierlo. Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

Wanneer u een mobiele frietkar of frietwagen huurt bij Friet enzo, geldt een lager tarief voor kinderen t/m 8 jaar. Deze lagere prijzen staan aangegeven bij ieder pakket op onze pakkettenpagina.

Frietwagen huren in Geldrop – Mierlo met specifieke wensen of diëten?

Als u specifieke wensen of opmerkingen bij het huren van een frietwagen? Bijvoorbeeld als het gaat om speciale diëten, exclusieve snacks, extra benodigdheden of dienstverlening? Stuur ons dan een mail of neem telefonisch contact op.

Wij doen er alles aan om uw specifieke aanvullende wensen in te vullen.

Frietkraam in Geldrop Mierlo
Team aan het werk in de Frietkar in Geldrop - Mierlo

Frietwagen huren in Geldrop – Mierlo met gemak

Een frietwagen huren is zeker erg gezellig en lekker, maar heeft ook andere voordelen. Als u een mobiele frietwagen huren is ook een keuze voor gemak! U hoeft zelf geen inkopen te doen en achteraf ook geen rommel op te ruimen.

Wij nemen graag het werk uit handen, zodat u alleen maar hoeft te genieten van uw eigen feestje of evenement. Wij zorgen ervoor dat we alles netjes achterlaten.

Kwaliteit en Hygiëne en verse friet

Friet enzo werkt met moderne mobiele frietkramen / frietwagens die voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen van relevante autoriteiten. Hierdoor kunnen we efficiënt, hygiënisch en snel werken en hoeven uw genodigden nooit lang te wachten op friet en snacks. 

Pakketten bekijken Offerte opvragen

Friet op locatie in Geldrop – Mierlo!

Friet enzo is vaak in regio Geldrop – Mierlo te vinden. We komen namelijk in heel Noord-Brabant en een groot deel van alle omliggende provincies.

Wil u weten of we ook bij u in de wijk of streek komen bakken? In het onderstaande lijstje houden we bij in welke wijken we friet op locatie in uw gemeente.

Staat uw streek er niet tussen, geen zorgen! Wij komen vrijwel overal in Brabant!

Frietkar Geldrop-Mierlo werkgebied

  • Geldrop
  • Mierlo
  • Hoog Geldrop
Kaart frietwagen huren in Geldrop of Mierlo

Interesse / vragen? 

Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Waar ben ik: Frietwagen huren in Geldrop – Mierlo | alias: Frietkar of Frietkraam huren in Geldrop – Mierlo