Giel Eijsvogels

Hallo, mijn naam is Giel Eijsvogels en op 21 jarige leeftijd ben ik op het idee gekomen om een frietwagen te kopen en Friet enzo op te starten. Het leek me wel leuk om op feestjes friet te gaan bakken en zag het in het begin meer als een grap, iets leuks voor erbij. Dat het anders is uitgepakt bleek na een half jaar toen mijn agenda was volgeboekt met feesten en partijen. In het begin waren het veelal kleine feesten in Brabant waar ik met mijn frietwagen kwam.

Tegenwoordig

Jaren later zijn we, naast de particuliere feesten, ons steeds meer gaan richtten op evenementen en grotere feesten. Met meerdere frietwagens en talloze mogelijkheden probeert Friet enzo u steeds meer opties aan te bieden. Neem gerust een kijkje bij onze pakketten of onze diensten.

Giel Eijsvogels

Eigenaar Friet enzo – Frietwagens voor elke gelegenheid

Friet enzo frietwagen frietkar team

Ogen op de toekomst

Ondanks dat Friet enzo de laatste jaren veel gegroeid is, zie ik nog veel mogelijkheden voor de toekomst. Hierbij wil ik dicht bij de klant blijven staan.  Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan voor mij altijd op de eerste plaats!

We streven ernaar om er met onze frietwagens op locatie altijd een gezellige en geslaagde dag van te maken.

Mijn doel voor de toekomst is om met Friet enzo uit te groeien tot een bedrijf met alleen maar tevreden klanten en medewerkers, waarbij de kwaliteit en gezelligheid behouden blijft.

Contact Patatkraam huren

We komen overal!

Friet enzo komt overal in Nederland en zelfs af en toe in Vlaanderen en het grensgebied van Duitsland. 

Friet enzo frietwagens in heel Nederland

Interesse / vragen? 

Wij beantwoorden graag al uw vragen!