Giel Eijsvogels

Hallo, mijn naam is Giel Eijsvogels en op 21 jarige leeftijd ben ik op het idee gekomen om een frietwagen te kopen en Friet enzo op te starten. Het leek me wel leuk om op feestjes friet te gaan bakken en “iets leuks voor erbij”. Dat heeft wat anders uitgepakt. Na na een half jaar was mijn agenda structureel volgeboekt met feesten en partijen!

In het begin waren het veelal kleine feesten, maar we zijn ondertussen vaste leverancier bij de grootste organisaties en merken. We zijn ontzettend trots op oonze groei en blijven er altijd hard voor werken. Onze nieuwe doelstelling is om van iedere klant echt een tevreden en terugkerende klant te maken.

Bekijk ons aanbod

Giel Eijsvogels

Friet enzo frietwagen frietkar team

Ogen op de toekomst

Ondanks dat Friet enzo de laatste jaren veel gegroeid is, zie ik nog veel mogelijkheden voor de toekomst. Hierbij wil ik dicht bij de klant blijven staan.  Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan voor mij altijd op de eerste plaats!

We streven ernaar om er met onze frietwagen op locatie altijd een gezellige en geslaagde dag van te maken.

Mijn doel voor de toekomst is om met Friet enzo uit te groeien tot een bedrijf met alleen maar tevreden klanten en medewerkers, waarbij de kwaliteit en gezelligheid behouden blijft.

Contact Patatkraam huren

We komen overal!

Friet enzo komt overal in Nederland en zelfs af en toe in Vlaanderen en het grensgebied van Duitsland. 

Frietkar huren
Friet enzo frietwagens in heel Nederland

Interesse / vragen? 

Wij beantwoorden graag al uw vragen!