frietwagen op de bouw bouwplaats
Frietkar op de bouw | Bouwlocatie in Tilburg

Snackwagen op de bouwplaats / Infracatering

Friet enzo komt met haar mobiele frietkar of snackwagen ook op bouw als infracateraar. Wij bakken op locatie lekkere friet en snacks voor de harde werkers in de bouw. We kunnen de catering verzorgen voor bouwbedrijven op eigen werkplaats of op externe bouwlocaties of bouwplaatsen.

Wegenbouw, spoorbouw, woningbouw, groot of klein, het maakt ons niet uit! Wij komen graag langs op de bouw. Het leveren van een frietkar op de bouw is voor ons zeker geen onbekend terrein. Onze frietkarren en snackwagens zijn mobiel en wendbaar en daarmee makkelijk te plaatsen op iedere bouwlocatie.

Neem direct contact op

Standaard pakket of infracatering op maat

Bij Friet enzo is het mogelijk om een standaard snackpakket af te nemen voor eenmalige traktatie of kies voor een samenwerking op maat. In een standaard snackpakket krijgt u onbeperkt friet en snacks voor een vaste prijs per persoon.

Ook is het mogelijk om samen met ons een pakket of langer lopend traject op maat af te stemmen. Met meerdere bouwondernemingen hebben we terugkerende samenwerkingen waarbij we eens in de maand bakken op de bouwplaats of meeverhuizen met langlopende bouwtrajecten. Als u meer wil weten over onze mogelijkheden omtrent een samenwerking op maat, neem dan contact met ons op.

Een frietkar op de bouw kan personeel zeker waarderen en wij waarderen de bouw! We bakken graag voor de harde werkers en zijn trots op onze jongens in de bouw!

Contact opnemen

Mogelijkheden voor een Frietkar op de bouw

Bij Friet enzo is het mogelijk om de pakketten en dienstverlening uit te breiden met extra’s. Zo kunnen we het assortiment uitbreiden of kan een eigen snackpakket worden samengesteld. Daarnaast is het ook mogelijk om extra toebehoren te huren bij een frietwagen op de bouw.

Vaste prijzen en geen verrassingen

Friet enzo werkt altijd met vaste prijzen die vooraf worden gecommuniceerd. Dit kan een vaste prijs zijn per persoon en in bepaalde uitzonderingen een vast bedrag voor totale afkoop. Zo staat uw bouwbedrijf nooit voor verassingen. We komen immers graag terug op locatie met onze snackwagen.

Luxe Belegde broodjes

U kunt ook kiezen voor uitbreiding van een snackpakket assortiment met luxe belegde broodjes! Denk aan broodjes kip cajun, pulled pork en nog veel meer. Neem contact op voor het volledige/huidige assortiment voor frietkraam op locatie in de bouw.

Contact opnemen
frietkar op de bouwplaats
Friet enzo op de bouw
luxe broodjes op de bouw frietkar

Huren van extra materiaal

Voor bouwbedrijven is het mogelijk om extra toebehoren te huren. Bij infracatering kunt u denken aan een partytent, statafels en extra aankleding op de bouwplaats of werkplaats. Neem contact op voor de mogelijkheden, wij denken graag mee.

Benodigdheden voor een snackwagen op de bouwplaats

Voor het huren van een mobiele frietkar op locatie in de bouw, hebben we een aantal zaken nodig. Een 220v stopcontact waar wij onze frietwagen op mogen aansluiten en plaats om te mogen bakken op de bouwplaats. Het liefste natuurlijk een plekje waar we makkelijk friet en snacks kunnen uitserveren aan de bouwers, dichtbij de kantine!

Contact opnemen

Extra onderwerpen:

Frietkar op de bouw in Corona tijd

Gedurende Corona tijd kunnen bouwondernemingen gewoon een frietkar huren op de bouwplaats. Friet enzo neemt de nodige maatregelen om u ook op de bouwplaats te kunnen helpen

Aanvullend wordt het team in de frietwagen/frietkraam meerdere keren per jaar getraind om hygiënisch, gestructureerd en effectief te handelen.

In sommige situaties werken we met voorrijkosten. Voorrijkosten worden altijd vooraf gecommuniceerd en duidelijk aangegeven in de offerte. De precieze hoogte van deze kosten wordt bepaald aan de hand van de afname en afstand.

De minimale afname voor een standaard snackpakket is 45 personen bij het huren van een mobiele frietkar op de bouw. Een offerte voor een kleiner gezelschap is mogelijk, maar dan hanteren we een minimum bedrag. Dit bedrag staat bij ieder pakket aangegeven als het “minimumbedrag”.

Frietkar op bouwlocaties door heel Nederland!

Met onze frietkar en snackwagen komen we eigenlijk in heel Nederland. We hebben het geluk al voor meerdere bouwbedrijven te mogen bakken op de meest indrukwekkende bouwplaatsen. Bakken op de bouw doen we graag, dus we komen ook bij u langs bij u langs op de werkplaats of bouwlocatie!

Genoeg voor iedereen

De frietkraam van Friet enzo heeft altijd genoeg voor iedereen. We nemen standaard meer friet en snacks mee dan u heeft afgenomen, zodat we ook onverwachte gasten en bouwers kunnen voorzien van lekker eten! We hebben altijd genoeg voor iedereen.

snackwagen bouwlocatie werkplaats

Vragen of opmerkingen? 

Neem contact met ons team op!

Bouwbedrijven & referenties

Waar ben ik? > Frietwagen op de bouwplaats bouwlocatie | Snackwagen op de bouw