frietkraam huren overijssel frietwagen
Mobiele Frietwagen huren in Overijssel

Mobiele Frietkraam in Overijssel

Friet enzo verhuurt mobiele frietkramen en frietwagen in provincie Overijssel. We komen overal in de provincie van Enschede, Twente tot Zwolle. Voor ieder evenement of feestje hebben we een arrangement en frietkraam die past. We hebben zowel standaard pakketten als de mogelijkheden om maatwerk te leveren. Met een frietkraam van Friet enzo maakt we u er een geslaagde dag van!

In alle gemeenten van Overijssel is het mogelijk onze mobiele frietwagens en frietkramen te huren. We komen overal; Hengelo, Almelo, Haaksbergen, Hardenberg, Deventer enzovoorts!

Kiezen voor een frietkraam op locatie van Friet enzo is daarnaast een voordelige keuze terwijl iedereen toch kan genieten van lekker eten en drinken.

Frietkraam bestellen Offerte opvragen

Pakketten voor een frietkraam

Friet enzo werkt met een selectie van standaard snack-pakketten bij het huren van een snackwagen of frietkraam in Overijssel.  Het volledige overzicht van pakketen vind u hier.

Bij het kiezen van een pakket worden gasten voorzien van onbeperkt friet en snacks. Uw gasten zullen nooit iets te kort komen! Bestellen of een offerte opvragen is eenvoudig en kan direct online.

Bekijk pakketten
frietkraam overijssel huren
Aan het werk in onze mobiele frietkraam / snackwagen

Frietkraam in Overijssel van Friet enzo

Onze mobiele frietkraam en frietwagens rijden het hele land door. Regelmatig bakken we ook in Overijssel. We hebben in vrijwel iedere uithoek van Overijssel friet gebakken en komen ook graag bij u langs! U bepaald waar en hoe wij uw klanten helpen.

Kwaliteit in de Frietkraam

Hygiëne en kwaliteit zijn ontzetten belangrijk in deze tijden. Alle medewerkers van Friet enzo werken uiterst hygiënisch en uitsluitend met goede kwaliteit materiaal en snacks. Onze mobiele frietwagens en snackkar zijn optimaal ingericht om in iedere situatie veilig te kunnen werken. We doen alles om uw gasten snel en veilig voorzien van lekkere friet en snacks. 

Frietkraam huren = Gemak!

Een frietkraam huren in bijvoorbeeld Zwolle of Enschede betekent meer gemak voor u! U hoeft zelf niet te zorgen voor de catering en daarnaast ruimen wij onze eigen rommel op. Wij willen u maximaal ontzorgen, zodat u kan genieten op uw eigen feestje!

Vragen? Stel ze gerust! Wij beantwoorden graag al uw vragen. We willen namelijk niets liever dan er samen met u een geslaagde dag van maken! 

Frietwagen huren Offerte opvragen

Overige info

Snackwagen huren in Corona tijd

Ook in het Covid-19 tijdperk mag u een snackwagen huren in Overijssel. Wij treffen de nodige maatregelen om u en uw gasten veilig te voorzien van friet en snacks. Wij hanteren RIVM maatregelen ten alle tijden.

Hygiëne en veiligheid

Friet enzo snackwagens en frietkramen zijn modern, gecertificeerd en voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidseisen van de autoriteiten. 

Bij reservering van een pakket hanteren we een minimaal aantal van 40 personen. Een kleiner aantal is zeker mogelijk, echter wordt er dan een kostendekkend minimumbedrag gerekend. Dit bedrag staat bij ieder pakket als het “minimumbedrag”.

In Overijssel werken wij met voorrijkosten. De voorrijkosten zijn afhankelijk van de afstand en afname bij het huren van een mobiele frietkraam of snackwagen.

Neem contact op voor de precieze voorrijkosten.

Bij kinderen t/m 8 jaar hanteren we lagere prijzen. Deze staan aangegeven bij ieder snackpakket.

Overijssel, daar bakken we graag!

We komen in alle dorpen en steden van Overijsel met onze mobiele Frietkraam en frietwagens. Gemoedelijk is het altijd! Het maakt niet uit of we nu in Zwolle, Deventer, Enschede of Hengelo bakken!

Bekijk hieronder of wij ook komen in uw regio. Staat uw gemeente er niet op, neem dan contact op. Op uw verzoek kunnen we namelijk overal op locatie komen.

Frietkraam Overijssel werkregio’s

Frietkraam huren in Overrijssel

Neem contact op! 

Wij staan u graag te woord via mail of telefoon!

Waar ben ik: Frietkraam huren in Overijssel | Snackwagen huren Overijssel