Frietkraam huren in Almelo of Wierden
Huur een frietkraam in Almelo of Wierden

Mobiele Frietkraam in regio Almelo – Wierden

Huur eenvoudig een mobiele frietkraam voor ieder feestje in regio Almelo en Wierden! Onze gezellige frietkraam of snackwagen komt op ieder feestje, groot of klein! Van verjaardagsfeestje aan huis tot grote evenementen of bedrijfsfeesten! Friet enzo komt in alle plaatsen in provincie Overijssel. Van Zwolle tot Enschede.

Kortom; heeft u iets te vieren in Almelo, Wierden, Enter, Aadorp, Bornerbroek of omgeving? Dan staat Friet enzo voor u klaar met een onze gezellige frietwagen en lekkere snacks!

Bekijk de pakketen of vraag eenvoudig online een offerte op.

Pakketten bekijken Offerte opvragen

Frietkraam pakketten in Almelo – Wierden

Bij huren van een frietwagen hanteren we vaste pakketten in regio Almelo en Wierden. In een pakket zit onbeperkt friet en een selectie aan onbeperkte lekkere snacks. Het volledige overzicht van pakketen vind u hier.

Zit er geen pakket voor u tussen? Dat is geen enkel probleem. In afstemming kunnen we een pakket op maat samenstellen.

Pakketten bekijken Offerte opvragen
Frietkraam huren Almelo wierden
Voordelige een frietkraam huren in Almelo

Voordelig een Frietkraam huren

Kiezen voor een frietkraam op locatie in regio Almelo – Wierden is niet alleen erg voordelig, maar scheelt u veel zorgen. Friet enzo neemt met plezier de catering uit handen en helpt u en uw gasten graag met lekkere friet en snacks. Hierdoor kan u zelf genieten op uw eigen feest. 

We komen in alle omstreken in de gemeentes Almelo en Wierden; Van Aadorp tot Tusveld, van Bornerbroek tot Het Loo en van Enter tot hartje Almelo.

Frietwagen incl. frisdrank of luxe broodjes

Wellicht wil u het frietkraam pakket aanvullen met luxe belegde broodjes? Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld; broodjes pulled-pork, kip cajun of beenham. Vraag naar het assortiment bij contactopname in regio Almelo – Wierden. Luxe broodjes doen het altijd goed!

Daarnaast bieden we opties om frisdranken toe te voegen aan een pakket. Hiervoor hanteren we aangepaste tarieven afhankelijk van uw wensen. 

Bekijk pakketten Offerte opvragen
almelo

Extra informatie

Ook gedurende de corona-tijd is het mogelijk om een Frietwagen in gemeenten Almelo en gemeente Wierden. Friet enzo heeft maatregelen getroffen om u veilig en hygiënisch te helpen in deze tijd.

Voor kids t/m 8 jaar hanteren we een lager tarief voor een frietkraam in Almelo – Wierden. Deze gereduceerde tarieven staan aangegeven onder ieder pakket op de pakketpagina.

Het mogelijk dat er voorrijkosten worden gerekend, dit is afhankelijk van de afstand en afname binnen regio Almelo – Wierden. Voorrijkosten worden altijd voorafgaande gecommuniceerd.

Daarnaast hanteren we een minimaal aantal van 45 personen bij huur van een mobiele frietkraam. Onder de 45 personen geldt er een minimumbedrag per pakket. Dit bedrag staat bij ieder pakket aangegeven als het “minimumbedrag” op de pakketpagina.

 

Friet op locatie in regio Almelo!

Friet enzo bakt met haar mobiele frietkraam en snackwagen in heel Nederland. Zo ook op menig feest of evenement in de gezellige regio van Almelo en Wierden. Menig feestje hebben we hier al mee mogen maken!

Even controleren of we ook bakken in uw regio? Hieronder hebben we de stadsdelen en dorpen nog even voor u op een rijtje gezet.

Frietkraam Almelo – Wierden werkgebied

  • Almelo
  • Aadorp
  • Bornerbroek
  • Mariaparochie
  • Wierden
  • Enter

Neem contact op!

Wij helpen u graag verder.

Waar ben ik: Frietkraam huren Almelo, Wierden, Enter, Aadorp en omgeving | Snackwagen Almelo