frietkraam huren enschede hengelo
Huur een frietkraam in Enschede of Hengelo!

Mobiele Frietkraam in Enschede of Hengelo

Bent u op zoek naar een frietkraam in regio Enschede of Hengelo? Friet enzo verhuurt met plezier snackwagens en frietwagens voor ieder feest of evenement. Of u op zoek bent naar een frietkraam aan huis of meerdere frietkramen voor een groot evenement, wij helpen u graag!

Onze frietkramen komen in alle plaatsen van de provincie Overijssel! Van Zwolle tot Enschede en alles wat er tussenin zit!

Bekijk onze pakketen of vraag eenvoudig online een offerte op.

Bekijk pakketten Offerte opvragen

Aanvullende informatie

Gedurende de Coronapandemie is het zeker mogelijk om een frietwagen op locatie te huren. Wij hebben de nodige maatregelen getroffen om u veilig en hygiënisch te helpen in deze tijd.

Het is mogelijk om uw pakket uit te breiden met luxe belegde broodjes als u een frietkraam huurt. Denk aan broodjes kip cajun, pulled pork, beenham, etc. Alle luxe broodjes zijn te bestellen in regio Enschede – Hengelo. Neem contact voor het huidige assortiment broodjes.

Bij Friet enzo bieden we opties om frisdranken toe te voegen aan een pakket. Hiervoor hanteren we aangepaste tarieven afhankelijk van uw wensen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Voor kinderen tot en met 8 jaar hanteren we lager tarief per persoon. Deze lagere prijzen staan aangegeven bij ieder pakket op onze pakkettenpagina.

Bij het huren van een snackwagen of frietkraam werken we met een minimale afname voor ieder snackpakket. Onder de 40 personen geldt er een minimumbedrag in regio Enschede – Hengelo. Dit bedrag staat bij ieder pakket aangegeven als het “minimumbedrag”. Bekijk de pakketten hier.

Voor de regio Enschede en Hengelo werken we met voorrijkosten voor onze mobiele frietkraam. Deze kosten worden berekend op basis van uw aanvraag en de afstand.

Frietwagen huren in Enschede en omgeving met specifieke wensen of diëten?

Als u specifieke wensen of opmerkingen bij het huren van een frietwagen? Bijvoorbeeld als het gaat om speciale diëten, exclusieve snacks, extra benodigdheden of dienstverlening? Wij willen er alles aan doen om uw specifieke wensen in te vullen. Stuur ons een mail of neem telefonisch contact op om wensen te bespreken.

Huren in Enschede en Hengelo

Het huren van een frietkraam is niet alleen erg lekker en gezellig, maar heeft ook andere voordelen. Het biedt u ook meer gemak en minder zorgen! U hoeft zelf geen inkopen te doen omtrent de catering en achteraf ook geen rommel op te ruimen.

Wij nemen graag het werk uit handen, zodat u kan genieten van uw eigen feestje of evenement. 

Pakketten bekijken Offerte opvragen
Enschede Hengelo Frietkraam
frietkraam enschede huren

Kwaliteit en gastvrije service

Klantvriendelijkheid staat bij ons altijd op 1. Wij zorgen ervoor dat u en uw gasten worden geholpen met een lach.

Friet enzo werkt met moderne frietkramen en frietwagens die voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen van de autoriteiten. Hierdoor kunnen we efficiënt, hygiënisch en snel werken en hoeven uw genodigden nooit lang te wachten op friet en snacks. 

Aanvullend party-materiaal

We doen er alles aan om uw feest of evenement zo goed mogelijk te laten verlopen en doen ook graag een stapje extra.

Heeft u behoefte aan meer dan enkel friet, snacks of frisdrank? Dan kunnen we u zelfs helpen met party-materiaal zoals tenten, statafels of krukken! 

Contact opnemen

Verse Friet in Enschede – Hengelo!

Friet enzo bakt met haar mobiele frietkraam in heel Nederland en we komen ook graag bij u bakken! Als u vragen heeft over ons werkgebied of over onze lokale support, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Toch even zeker weten of we ook bij u komen? Hieronder hebben we de stadsdelen en dorpen nog even voor u op een rijtje gezet.

Frietkraam Enschede – Hengelo werkregio

Onze mobiele frietkraam komt in:

  • Enschede
  • Boekelo
  • Glanerbrug
  • Lonneker
  • Usselo
  • Beckum
frietkraam kaart enschede hengelo

Interesse / vragen? 

Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Waar ben ik: Frietkraam in Eschede of Hengelo huren | Snackwagen Enschede of Hengelo