Frietwagen in Brabant nodig, Friet enzo komt op ieder feestje!

Friet enzo komt op ieder feestje aan huis, bedrijfsfeest of evenement in Noord – Brabant met onze gezellige frietwagens! Of het nu gaat om een frietwagen voor een feestje aan huis of meerdere frietkramen voor een groot feest of evenement, Friet enzo denkt graag met u mee!

Friet enzo is van oorsprong een bedrijf opgericht vanuit het Brabantse dorp Lithoijen.Al snel volgde een uitbreiding naar de heel Brabant! We komen overall. Van regio OssDen Bosch, tot Tilburg, van Breda tot Eindhoven en alle overige gemeenten van Noord-Brabant. We komen ook graag bij u bakken! Voor het huren van een  frietwagen werken wij met snackpakketten en vaste prijzen per persoon. Bekijk onze pakketten via de onderstaande button.

Bekijk pakketten Offerte opvragen
Friet enzo Frietwagen Brabant

Frietwagen huren in Brabant

Friet enzo komt al jaren met haar frietwagens in heel Brabant en daar zijn we trots op. Voor ons is het bakken in de frietkraam of snackwagen op een leuk feest of evenement altijd gezellig. Van verjaardag, tot bedrijfsfeest of zelfs trouwerijen! Voor ons is niets te gek en we denken graag met u mee voor een  frietwagen op locatie.

Contact opnemen Pakketten bekijken

Aanvullende onderwerpen

Gedurende de Covid-19 maatregelen is het mogelijk om een frietwagen op locatie te huren. Er zijn de nodige maatregelen getroffen om u veilig en hygiënisch te kunnen helpen gedurende deze periode.

Het is mogelijk om uw pakket uit te breiden met luxe belegde broodjes bij het huren van een frietkraam op locatie. Denk aan broodjes kip cajun, pulled pork, beenham, etc. Alle luxe broodjes zijn te bestellen in provincie Brabant. Neem contact voor het huidige assortiment broodjes.

Contact opnemen

Bij Friet enzo bieden we opties om frisdranken toe te voegen aan een snackpakket. Voor frisdrank pakketten hanteren we aangepaste tarieven afhankelijk van uw wensen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen

Wanneer u onze frietwagen op locatie huurt geldt voor kinderen t/m 8 jaar een speciaal tarief. Deze staat aangegeven onder ieder pakket.

Wij werken met deze pakketten voor feesten en partijen met een minimaal aantal van 45 personen voor een frietwagen op locatie. Onder de 45 personen geldt er een minimumbedrag per pakket om kosten te dekken. Dit bedrag staat bij ieder pakket aangegeven als het “minimumbedrag”.

Daarnaast is het mogelijk dat er voorrijkosten worden gerekend, dit is afhankelijk van de afstand en afname.

friet in brabant huren

Verse Friet voor Brabant!

De regio’s waar we het vaakst bakken liggen dicht bij onze grootste steden: Tilburg, Eindhoven en Den Bosch. Echter komen we ook in de kleinere gemeenten en uithoeken zoals Drimmelen, de Kempen en het land van Cuijk. Woont u net buiten Brabant? Geen punt we komen ook graag bij u langs. Neem contact op voor de mogelijkheden buiten Brabant.

Klanten vragen vaak waar wij allemaal komen in Noord – Brabant. Voor deze mensen hebben we via de onderstaande link een uitgebreide lijst van locaties waar we graag komen om u te helpen. Kijk of uw regio er ook staat!

Neem contact op!

Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Friet enzo > Frietwagen Brabant | Frietkraam Brabant | Snackwagen Brabant