frietwagen verjaardag frietkraam
Huur een frietkraam op je verjaardag! Aan huis of op locatie.

Een frietwagen op jouw verjaardag!

Ben je binnenkort jarig of wil je een onvergetelijk verjaardagsfeest organiseren voor iemand anders? Laat je gasten dan genieten van overheerlijke friet en smaakvolle snacks uit een frietkraam van Friet enzo! Wij maken de verjaardag compleet.

Met onze mobiele frietwagen zijn we altijd snel ter plaatse, en we bieden diverse snackpakketten om jouw verjaardag extra bijzonder te maken.

Bekijk pakketten Contact opnemen

Maak je verjaardag compleet!

Het Friet enzo team komt met haar rijdende patatwagens op alle type feestjes en evenementen in heel Nederland.

Een frietwagen op je verjaardag tilt de feestvreugde naar een hoger niveau. Stel je voor: gasten die genieten van knapperige frietjes, gezelligheid en het gemak van een mobiele snackhoek. De heerlijke geur en smaak van verse friet voegen een informele en smakelijke twist toe aan je speciale dag. Het is een no-nonsense toevoeging die het samenzijn net dat beetje extra geeft en het feest helemaal compleet maakt.

Pakketten bekijken Offerte opvragen
verjaardag frietkar friet op locatie

Extra opties op je verjaardag!

Friet op je verjaardag is natuurlijk al een feestje, maar we hebben nog meer te bieden! Naast Friet en snacks op je verjaardag bieden we nog aanvullende arrangementen indien gewenst.

Luxe Belegde broodjes & Frisdrank

We hebben een uitgebreid assortiment aan luxe broodjes. Denk hierbij aan broodjes kip cajun, pulled chicken, pulled pork, beenham, etc. Neem contact op voor het volledige assortiment van het moment.

Partymateriaal

Ten slotte is het mogelijk om extra toebehoren te huren bij Friet enzo. Zo hebben we onder andere partytenten, statafels, krukken en extra aankleding. 

Contact opnemen

Extra toelichting bij verjaardagen

Voor kinderen t/m 8 jaar een lager tarief, deze lagere tarieven staan aangegeven onder ieder onbeperkt snackpakket.

Voor groepen tot 45 personen geldt een vast minimumbedrag per pakket om de kosten te dekken. Dit minimumbedrag staat vermeld bij elk pakket.

Daarnaast hanteren wij voorrijkosten, gebaseerd op de afstand die we moeten afleggen. Deze voorrijkosten worden altijd helder vermeld in de offerte die we je verstrekken.

Interesse / vragen? 

Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Waar ben ik: Frietwagen voor je verjaardag | Frietkraam op je verjaardag | Frietkar