Frietwagen huren in Helmond
Huur een frietwagen in regio Helmond.

Mobiele Frietkar in Helmond en omgeving

Een voordelige frietwagen voor op uw feestje of evenement in regio Helmond? Friet enzo kan u helpen! We hebben een mobiele frietkar voor iedere gelegenheid in Helmond. Van verjaardagsfeestje tot bruiloft of communie, wij staan voor u klaar met een gezellige frietwagen en leuk team.

Friet enzo komt overal in Helmond en verre omtrekken. Helmond kennen we op ons duimpje; van ’t Hout, Brandevoort en Brouwhuis tot Stiphout, Dierdonk en Rijpelberg.

Kwaliteit, klantvriendelijkheid & Brabantse gezelligheid!

Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan bij ons altijd op de eerste plaats. Wij zorgen ervoor dat iedereen gastvrij en snel wordt geholpen. Samen met u zorgen we voor een gezellige sfeer en lekker eten.

Bekijk prijzen en pakketten

Extra informatie

Wij werken bij onze standaard pakketten met een minimaal aantal van 40 personen. Onder de 40 personen geldt er een minimumbedrag. Dit bedrag staat bij ieder pakket aangegeven als het “minimumbedrag”. Bekijk de pakketten hier.

In Helmond werken we met voorrijkosten bij het huren van een mobiele frietkraam. De voorrijkosten worden berekend aan de hand van het type feestje of evenement, de afname en de afstand. Deze kosten worden altijd in de offerte gecommuniceerd.

Bij het huren van een frietwagen op locatie is het mogelijk om pakketten uit te breiden met luxe belegde broodjes.

Hierbij kunt u denken aan broodjes kip cajun, pulled pork, etc. Alle luxe broodjes zijn beschikbaar als extra’s binnen de regio Helmond en omgeving. Neem contact voor het huidige assortiment broodjes.

Op verzoek, kunnen we ook frisdrank aanbieden aanvullend op een snackpakket voor een frietwagen op locatie in regio Helmond. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.

Wanneer u een frietkar of frietwagen op locatie huurt bij Friet enzo, geldt voor kinderen t/m 8 jaar een lager tarief. Deze voordeligere prijzen staan vermeld in ieder pakket op onze pakkettenpagina.

Frietwagen huren in Helmond met specifieke wensen of diëten?

Heeft u specifieke wensen? Bijvoorbeeld als het gaat om speciale diëten, exclusieve snacks, extra benodigdheden of dienstverlening? Stuur ons dan een mail of neem telefonisch contact op.

Wij doen er alles aan om uw specifieke aanvullende wensen in te vullen.

Frietwagen huren in Helmond met gemak

Als u een mobiele frietwagen huurt op locatie, scheelt dit u ook veel werk. Wij nemen het catering werk uit handen en zorgen ervoor dat de friet en snacks precies op smaak worden gebakken.

U hoeft zelf geen inkopen te doen en achteraf ook geen rommel op te ruimen. Wij nemen graag het werk uit handen, zodat u alleen maar hoeft te genieten van uw eigen feestje of evenement. Wij zorgen ervoor dat we alles netjes achterlaten.

Kwaliteit en Hygiëne

Friet enzo werkt met moderne mobiele frietkramen / frietwagens die voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen van de voedsel en warenautoriteiten. Hierdoor kunnen we efficiënt, hygiënisch en snel werken en hoeven uw genodigden nooit lang te wachten op friet en snacks. Niemand wacht immers graag op friet en snacks 🙂

Pakketten bekijken Offerte opvragen

Friet op locatie in gemeente Helmond

Helmond houd van een feestje en we hebben al vele feestjes meegemaakt in de stad en ver daar buiten. Van een frietwagen aan huis voor een verjaardag tot meerdere frietkramen voor een bedrijfsevenement. We hebben op de meest uiteenlopende feestjes catering mogen leveren.

Wil u weten of we ook bij u in de wijk of streek komen bakken? In het onderstaande lijstje houden we bij in welke wijken we friet op locatie leveren. Staat uw streek er niet tussen, geen zorgen! Wij komen vrijwel overal in Brabant! Van Eindhoven tot Breda en van Tilburg tot Den Bosch!

Frietkar Helmond werkgebied

Helmond

 • Helmond-Oost
 • Helmond Noord
 • ´t Hout
 • Brouwhuis
 • Helmond-West
 • Warande
 • Stiphout
 • Rijpelberg
 • Dierdonk
 • Brandevoort
 • Industriegebied Zuid
Kaart Helmond frietwagen werkgebied

Interesse / vragen? 

Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Waar ben ik: Frietwagen huren in Helmond en omgeving | Frietkar of Frietkraam Helmond