Frietwagen huren in Tilburg
Huur een frietkraam in Tilburg of omgeving

Eenvoudig een Frietwagen huren in Tilburg

Met een mobiele frietwagen op locatie van Friet enzo maakt u het feest compleet in Tilburg met de nodige lekkernijen! Friet enzo komt met haar frietwagen en snackwagens bakken op iedere feest of evenement in Tilburg en omgeving. Ook voor grote evenementen kunt u bij ons terecht. Wij bakken eenvoudig met  meerdere frietwagens of snackwagens om grote groepen op te vangen.

Naast Tilburg, komen we uiteraard in de omliggende dorpen, zoals Berkel-Enschot, Biezenmortel en Udenhout.

Bij het huren van een frietwagen werken we met vaste pakketten. Bekijk onze pakketen met onbeperkt friet en snacks en vraag vervolgens direct online een offerte op.

Pakketten bekijken Offerte opvragen

Extra informatie

Gedurende Covid-19 maatregelen is het bij Friet enzo mogelijk om een frietkraam te huren. Wij treffen de nodige maatregelen samen met u om veilig en hygiënisch te kunnen werken.

U kunt ook luxe belegde broodjes aanvullen aan uw assortiment bij Friet enzo in regio Tilburg. Allemaal ontzettend lekker en rijk belegd. Denk aan broodjes kip cajun, pulled pork, beenham, etc. 

Neem contact voor ons huidige aanbod aan luxe belegde broodjes.

Contact opnemen

Het is mogelijk om frisdranken toe te voegen aan een pakket bij het huren van een frietkraam. Hiervoor stemmen we altijd een pakket op maat samen met u. Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

Contact opnemen

Ons aanbod is afgestemd om ook specifieke diëten te kunnen verzorgen. We hebben vegetarische snacks, halal en vele andere diëten waar we onszelf op kunnen aanpassen. 

Mocht u andere specifieke wensen hebben omtrent het assortiment, omgeving, de frietwagen zelf. Dan denken we ook hierin graag met u mee.

 Neem contact op met ons op als u aanvullende wensen of vragen heeft.

Contact opnemen

Voor kinderen tot en met 8 jaar hanteren we lager tarief. Deze gereduceerde prijzen staan op onze pagina met pakketten.

Bij het huren van een frietwagen of snackwagen werken we met een minimale afname voor ieder pakket. Onder de 40 personen geldt er een minimumbedrag als standaard. Dit bedrag staat bij ieder pakket aangegeven als het “minimumbedrag”. 

Voor de regio Tilburg (Biezenmortel, Berkel-Enschot en Udenhout) werken we, in sommige situaties, met voorrijkosten voor onze frietwagen. Deze kosten worden berekend op basis van uw aanvraag en de afstand en altijd voorafgaande gecommuniceerd.

Bekijk pakketten

Een voordelige frietkraam huren

Het huren van een frietwagen in Tilburg bij Friet enzo is snel geregeld en erg voordelig! We streven er altijd naar om u zo goed mogelijk te ontzorgen. Wij vullen de volledige catering in, helpen u gasten klantvriendelijk en laten alles weer netjes achter. Wij willen van iedere klant een tevreden klant maken 🙂

Het enige dat u hoeft te doen is genieten van uw eigen feest. Laat ons de friet en snacks maar perfect op smaak bakken.

 Bekijk onze pakketten of vraag eenvoudig online een offerte op. Er zit vast een pakket tussen voor uw feest of evenement.

Bekijk pakketten Offerte opvragen
Frietkraam Tilburg huren
In de Frietkraam in Tilburg
frietwagen huren in Tilburg snackwagen

Gastvrijheid & kwaliteit

Gastvrij werken staat bij ons op de eerste plaats! Wij zorgen ervoor dat u en uw gasten worden geholpen met een lach en willen onze service steeds verbeteren.

Bij Friet enzo werken we met moderne frietkramen die voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen van de autoriteiten. Hiermee kunnen we snel, efficiënt, hygiënisch werken.

Party-materiaal huren bij Friet enzo

Friet enzo kan u ook helpen met aanvullend party-materiaal zoals; partytenten, statafels of krukken voor bij de frietwagen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen

Friet op locatie in Tilburg!

Onze frietkramen en snackwagens komen overal in de stad Tilburg en ver daarbuiten. We bakken overal in Noord-Brabant; van Breda tot Eindhoven en van OssDen Bosch tot Goirle.

Heeft u vragen over ons werkgebied? Of wil u weten of wij ook bij u in de buurt komen bakken? Neem contact met ons op! Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee.

Frietwagen Tilburg werkgebied

Tilburg

 • Reeshof
 • Centrum
 • Noord, Oost, Zuid, West
 • Oud-Noord en Oud-Zuid

Kernen

 • Berkel-Enschot
 • Biezenmortel
 • Udenhout
 • Berkeind
 • Berkhoek
 • Brem
 • De Kraan
 • Hazennest
 • Heuveltje
 • Heikant
 • Hoogout
 • Koningshoeve

Interesse of vragen? 

Wij beantwoorden graag al je vragen!

Waar ben ik: Frietwagen Tilburg – Udenhout – Berkel-Enschot – Frietkraam Biezenmortel