Frietwagen bedrijfsfeest frietkraam

Frietwagen huren tijdens Corona / Covid-19 

Let op: Onderstaande maatregelen worden aangescherpt of afgezwakt afhankelijk van de landelijke situatie omtrent Covid. Wij zijn voorbereid op ieder scenario.

Ook in tijden van Corona kunt u een frietwagen van Friet enzo op locatie huren. We werken binnen de regels van het RIVM en nemen de nodige veiligheidsmaatregelen. Daarnaast werken we altijd uiterst hygiënisch en dragen we de friet en snacks op gepaste afstand over aan u en uw gasten. 

Aangepaste dienstverlening

U kunt ons nog steeds verantwoord boeken binnen de regels van het RIVM. We hebben onze dienstverlening op 3 manieren aangepast:

  • Onze frietwagen
  • Werkwijze van medewerkers
  • Afgifte van friet en snacks

Frietwagen: Onze frietwagens zijn aangepast met transparante schermen die zorgen voor een veilige afscheiding tussen onze medewerkers en uw gasten. Deze schermen zorgen er ook voor dat we een veilige uitserveerplaats kunnen bieden. 

Medewerkers: Onze medewerkers werken achter de transparante schermen altijd met wegwerp handschoenen die na iedere boeking worden vervangen. Daarnaast wordt direct contact met gasten ten alle tijden vermeden. Medewerkers kunnen achter de schermen de bestellingen ontvangen, zullen deze klaarmaken en vervolgens uitserveren op een veilige plaats.

Afgifte: Friet en snacks worden niet direct overhandigd door onze medewerkers. De friet en snacks worden uitgeserveerd op een veilige uitserveerplaats binnen of buiten de frietwagen. Gasten kunnen vervolgens zelfstandig (individueel of in paren) de friet en snacks pakken. Samen met u gaan we kijken hoe we ook tijdens afgifte gepaste afstand kunnen borgen tussen uw gasten.

Benieuwd hoe dit bij u kan werken? In overleg met u creëren we een veilige situatie volgens de RIVM richtlijnen, maar waarbij uw gasten wel kunnen genieten van lekker friet en snacks.

Neem contact op! 

Wij staan u graag te woord via mail of telefoon!

Waar ben ik: Corona Frietwagen maatregelen van Friet enzo