frietwagen goirle hilvarenbeek huren
Huur een frietwagen in regio Goirle of Hilvarenbeek!

Mobiele Frietwagen in Goirle – Hilvarenbeek

Met een frietwagen op locatie van Friet enzo maakt u uw catering compleet in gemeente Goirle of Hilvarenbeek! Friet enzo komt met haar frietwagen en snackwagens bakken op iedere feest of evenement. Ook voor grote evenementen kunt u bij ons terecht voor meerdere frietwagens of snackwagens.

We komen natuurlijk ook in de kleinere dorpen, zoals Diessen, Riel, Esbeek, Haghorst, Baarschot en Biest-Houtakker 🙂

Voor uw gemak werken wij met vaste pakketten voor het huren van een frietwagen. Bekijk onze pakketen en vraag eenvoudig online een offerte op voor.

Pakketten bekijken Online offerte

Aanvullende informatie

Tijdens Covid-19 maatregelen is het nog steeds mogelijk om een frietkraam te huren bij Friet enzo. Er zijn nodige maatregelen in gang gezet veilig en hygiënisch te kunnen werken.

U kunt ook luxe belegde broodjes aanvullen aan uw assortiment bij Friet enzo in regio Goirle – Hilvarenbeek. Denk aan broodjes kip cajun, pulled pork, beenham, etc. 

Neem contact voor ons aanbod aan broodjes.

Contact opnemen

Bij Friet enzo bieden we opties om frisdranken toe te voegen aan een pakket. Hiervoor stemmen we altijd een pakket op maat samen met u. 

Contact opnemen

Bij specifieke wensen, zoals; speciale diëten, exclusieve snacks of extra benodigdheden, denken wij graag mee. We hebben vegetarische snacks, halal en vele andere diëten waar we onszelf op kunnen aanpassen.

Wij doen er alles aan om deze wensen in te kunnen vullen. Neem contact op met ons en we lopen u graag door de mogelijkheden.

Contact opnemen

Voor kinderen tot en met 8 jaar hanteren we lager tarief. Deze lagere prijzen staan aangegeven bij ieder pakket op onze pakkettenpagina.

Bij het huren van een frietwagen of snackwagen werken we met een minimale afname voor ieder pakket. Onder de 40 personen geldt er een minimumbedrag als standaard. Dit bedrag staat bij ieder pakket aangegeven als het “minimumbedrag”. 

Voor de regio Goirle – Hilvarenbeek werken we met voorrijkosten voor onze frietwagen. Deze kosten worden berekend op basis van uw aanvraag en de afstand en altijd voorafgaande gecommuniceerd.

Bekijk pakketten

Een voordelige frietwagen huren

Een frietwagen huren bij Friet enzo is erg voordelig en ook erg eenvoudig. Niet alleen eenvoudig te huren, ook op het feest zelf. Wij vullen het volledige catering werk in, helpen uw gasten en laten alles weer netjes achter. Meer gemak voor u.

Het enige dat u hoeft te doen is genieten van uw eigen feest. Laat ons de friet en snacks maar perfect op smaak bakken 🙂

Wij zetten graag dat stapje extra om ook van u een tevreden klant te maken! Bekijk onze pakketten of vraag eenvoudig online een offerte op.

Bekijk pakketten Offerte opvragen
frietwagen goirle huren hilvaarenbeek
Frietwagen in Goirle huren of Hilvarenbeek met gemak

Gastvrijheid & kwaliteit

U als klant staat bij ons altijd op de eerste plaats. Wij zorgen ervoor dat u en uw gasten worden geholpen met een lach.

Bij Friet enzo werken we met geavanceerde frietkramen die voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen van de autoriteiten. Hiermee kunnen we snel, efficiënt, hygiënisch uw gasten voorzien van de lekkerste snacks en frietjes.

Party-materiaal huren bij Friet enzo

We doen graag een stapje extra. Om deze reden, kan Friet enzo u zelfs helpen met aanvullend party-materiaal zoals; partytenten, statafels of krukken! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen

Friet voor Goirle en Hilvarenbeek!

Onze frietkramen komen overal in de gemeente Goirle en Hilvarenbeek en ver daarbuiten. We bakken overal in Noord-Brabant; van Breda tot Eindhoven en van OssDen Bosch tot Tilburg.

Heeft u vragen over ons werkgebied? Of wil u weten of wij ook bij u in de buurt komen bakken? Neem contact met ons op! Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee.

Frietwagen Goirle – Hilvarenbeek werkgebied

 • Goirle
 • Hilvarenbeek
 • Riel
 • Diessen
 • Baarschot
 • Haghorst
 • Biest-Houtakker
 • Breehees
 • Gorp
 • Roovert
 • Esbeek
 • Brakel

Interesse / vragen? 

Wij beantwoorden graag al uw vragen!

fWaar ben ik: Frietwagen Goirle – Hilvarenbeek | Frietkraam Riel, Esbeek, Haghorst en omstreken