frietwagen gilze rijen
Huur een frietwagen in Gilze en Rijen op locatie.

Frietwagen huren in Gilze en Rijen

Met een mobiele frietwagen van Friet enzo maakt u uw feestcompleet in gemeente Gilze en Rijen! Friet enzo komt met haar frietwagen op locatie bakken op iedere gelegenheid. Ook bij grote feesten kunt u bij ons terecht voor meerdere frietwagens of snackwagens op locatie.

We komen uiteraard ook in de kleinere kernen van de gemeenten, zoals Hulten en Molenschot.

Wij werken met vaste pakketten aan friet en snacks voor het huren van een frietwagen. Bekijk onze pakketen en vraag eenvoudig online een offerte op voor.

Bekijk pakketten Offerte opvragen

Aanvullende informatie

Tijdens Covid-19 maatregelen is het nog steeds mogelijk om een frietwagen te huren bij Friet enzo. Er zijn nodige maatregelen in gang gezet veilig en hygiënisch te kunnen werken.

U kunt ook luxe belegde broodjes bestellen als aanvulling bij het huren van een  frietkraam op locatie. Denk aan broodjes kip cajun, pulled pork, beenham, etc. Alle luxe broodjes zijn te bestellen in regio Gilze en Rijen.

Neem contact voor ons aanbod aan broodjes.

Contact opnemen

Bij Friet enzo bieden we opties om frisdranken toe te voegen aan een pakket. Hiervoor stemmen we altijd een pakket op maat samen met u. Contacteer ons voor mogelijkheden.

Contact opnemen

Bij specifieke wensen, zoals; speciale diëten, exclusieve snacks of extra benodigdheden, denken wij graag mee. 

Wij doen er alles aan om deze wensen in te kunnen vullen. Neem contact op met ons en we lopen u graag door de mogelijkheden.

Contact opnemen

Voor kinderen tot en met 8 jaar hanteren we lager tarief. Deze lagere prijzen staan aangegeven bij ieder pakket op onze pakkettenpagina.

Bij het huren van een frietwagen of snackwagen werken we met een minimale afname voor ieder pakket. Onder de 40 personen geldt er een minimumbedrag als standaard. Dit bedrag staat bij ieder pakket aangegeven als het “minimumbedrag”. 

Voor de regio Gilze en Rijen werken we met voorrijkosten voor onze mobiele frietwagen. Deze kosten worden berekend op basis van uw aanvraag en de afstand en altijd voorafgaande gecommuniceerd.

Bekijk pakketten

Voordelige Frietwagen & gemak

Een frietwagen huren bij Friet enzo is erg voordelig en ook erg eenvoudig. Niet alleen eenvoudig te huren, ook op het feest zelf. Wij vullen het volledige catering werk in, helpen uw gasten en laten alles weer netjes achter. Meer gemak voor u.

Het enige dat u hoeft te doen is genieten van uw eigen feest. Laat ons de friet en snacks maar perfect op smaak bakken 🙂

Wij zetten graag dat stapje extra om ook van u een tevreden klant te maken! Bekijk onze pakketten of vraag eenvoudig online een offerte op.

Pakketten bekijken Offerte opvragen
frietkraam gilze rijen
Bakken in onze frietkraam

Gastvrijheid & kwaliteit

U als klant staat bij ons altijd op de eerste plaats. Wij zorgen ervoor dat u en uw gasten worden geholpen met een lach.

Bij Friet enzo werken we met moderne frietwagens en snackwagens die voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen. Hiermee kunnen we snel, efficiënt, hygiënisch uw gasten voorzien van de lekkerste snacks en frietjes.

Aanvullend party-materiaal

We doen graag een stapje extra. Om deze reden, kan Friet enzo u zelfs helpen met aanvullend party-materiaal zoals; partytenten, statafels of krukken! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen

Verse Friet voor Gilze en Rijen

Onze frietkramen komen overal in de gemeente Gilze en Rijen en ver daarbuiten. We bakken overal in Noord-Brabant; van Breda tot Eindhoven en van Oss tot Tilburg.

We bakken ook graag bij u! Heeft u vragen over ons werkgebied of gelegenheden waar u ons wil laten bakken? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord en helpen u graag.

Ons frietwagen werkgebied in Gilze – Rijen:

  • Gilze
  • Rijen
  • Hulten
  • Molenschot 
kaart frietwagen gilze en rijen

Interesse / vragen? 

Wij beantwoorden graag al uw vragen!

fWaar ben ik: Frietwagen in Gilze en Rijen huren | Frietkraam Hulten en Molenschot