frietkraam dalfsen
Frietkraam huren in Dalfsen of Ommen? Wij staan voor u klaar!

Frietkraam huren in regio Dalfsen en Ommen

Maak uw feest of evenement compleet met een frietkraam op locatie van Friet enzo in regio Dalfsen of Ommen! Friet enzo bakt met plezier bij iedere gelegenheid in uw regio. Of het nu gaat om een verjaardagfeest, bedrijfsfeest of een zelfs een trouwerij, wij helpen u graag. 🙂

Onze mobiele frietkramen en snackwagens komen overal in Overijssel! Van Zwolle tot Enschede en alles wat er tussenin zit! Zo komen we in uw regio ook in Ankum, Lemele, Vilsteren, Oudleusen, Hoonhorst, Nieuwleusen en Lemelerveld.

Bekijk onze pakketen of vraag eenvoudig online een offerte op.

Bekijk pakketten Offerte opvragen

Aanvullende informatie

Gedurende de Covid-19 maatregelen blijft hetmogelijk om een frietwagen op locatie te huren. Er zijn de nodige maatregelen getroffen om u veilig en hygiënisch te kunnen helpen gedurende de coronapandemie.

Het is mogelijk om uw pakket uit te breiden met luxe belegde broodjes bij het huren van een frietkraam op locatie. Denk aan broodjes kip cajun, pulled pork, beenham, etc. Alle luxe broodjes zijn te bestellen in regio Dalfsen – Ommen. Neem contact voor het huidige assortiment broodjes.

Contact opnemen

Bij Friet enzo bieden we opties om frisdranken toe te voegen aan een pakket. Voor frisdrank pakketten hanteren we aangepaste tarieven afhankelijk van uw wensen. We bieden keuze uit alle populaire frisdranken die u zou willen.  Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen

Frietwagen huren in Dalfsen met aanvullende wensen?

Heeft u specifieke wensen bij het huren van een frietkraam? Bijvoorbeeld als het gaat om speciale diëten, exclusieve snacks, extra benodigdheden of dienstverlening?

Wij willen er alles aan doen om uw specifieke wensen in te vullen. Neem contact op met ons en we lopen u graag door de mogelijkheden.

Contact opnemen

Voor kinderen tot en met 8 jaar hanteren we lager tarief. Deze lagere prijzen staan aangegeven bij ieder pakket op onze pakkettenpagina.

Bij het huren van een frietkraam of frietkraam werken we met een minimale afname voor ieder pakket. Onder de 40 personen geldt er een minimumbedrag in regio Dalfsen – Ommen. Dit bedrag staat bij ieder pakket aangegeven als het “minimumbedrag”. 

Voor de regio Dalfsene en Ommen werken we met voorrijkosten voor onze mobiele frietkraam. Deze kosten worden berekend op basis van uw aanvraag en de afstand.

Bekijk pakketten

Voordelige Frietkraam met gemak

Het huren van een frietkraam is niet alleen een voordelige manier om de catering in te vullen, maar biedt u ook andere voordelen. Wij willen u namelijk volledig ontzorgen omtrent de catering.

Wij doen alle inkopen, pakken alles precies op smaak en laten alles ook weer netjes achter. U hoeft zich dus nergens druk over te maken en kan genieten van de gezelligheid op uw feest.

Wij zetten graag dat stapje extra om ook van u een tevreden klant te maken! Bekijk onze pakketten of vraag eenvoudig online een offerte op.

Pakketten bekijken Offerte opvragen
huur frietkraam in dalfsen of ommen
frietkraam dalfsen ommen

Klantvriendelijkheid en kwaliteit

Klantvriendelijkheid en gastvrijheid staat bij ons altijd op 1. Wij zorgen ervoor dat u en uw gasten worden geholpen met een lach.

Daarnaast werken we bij Friet enzo met moderne frietkramen en snackwagens die voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen van de autoriteiten. Hierdoor kunnen we efficiënt, hygiënisch en op een vlotte manier u en uw gasten voorzien van de lekkerste snacks en frietjes.

Aanvullend party-materiaal

We doen er alles aan om uw feest of evenement zo goed mogelijk te laten verlopen en doen ook graag een stapje extra. Friet enzo kan u zelfs helpen met aanvullend party-materiaal zoals; partytenten, statafels of krukken! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen

Verse Friet in Dalfsen en Ommen

Met onze mobiele frietkraam komen we in vrijwel in heel Nederland wel eens. We komen ook graag bij u langs. Heeft u vragen over ons werkgebied of gelegenheden waar u ons wil laten bakken? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord en helpen u graag.

Hieronder hebben we de kernen en dorpen nog eens op een rijtje gezet waar we bakken in regio Dalfsen en Ommen. 

Frietkraam Dalfsen – Ommen werkregio

Onze mobiele frietkraam komt in:

  • Dalfsen
  • Ankum
  • Hoonhorst
  • Lemelerveld
  • Nieuwleusen
  • Oudleusen
  • Ommen
  • Lemele
  • Vilsteren
kaart frietkraam dalfsen

Interesse / vragen? 

Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Waar ben ik: Frietkraam in Dalfsen of Ommen huren | Snackwagen Dalfsen – Ommen