Frietkraam huren in Kampen
Een mobiele frietkraam huren in Kampen

Mobiele Frietkraam in Kampen of Hasselt? Wij helpen u!

Indien u op zoek bent naar een mobiele frietkraam in gemeente Kampen, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Friet enzo staat voor u klaar en bakt op ieder feestje of evenement! Met een of meerdere frietkramen of snackwagens bakken we overal in de gemeente Kampen en provincie Overijssel. Van Zwolle tot Enschede!

Of het nu gaat om een frietwagen aan huis voor een klein verjaardagsfeest of  een groot bedrijfsevenement, wij helpen u graag met uw cateringswensen.

Kortom, als u een frietkraam in regio Kampen of Zwartewaterland nodig heeft, dan staan wij voor u klaar 🙂

Bekijk pakketten Offerte opvragen

Frietkraam pakketten voor regio Kampen

Voor het huren van een frietwagen of frietkraam in regio Kampen – Hasselt, hanteren we vaste snack-pakketten. In een pakket zit onbeperkt friet en een vaste selectie aan snacks. Het volledige overzicht van pakketen vind u hier.

Zit er geen pakket voor u tussen? Geen probleem. In afstemming kunnen we ook samen met u een pakket op maat samenstellen met aangepaste prijs. Naast het aanpassen van een pakket, is het ook mogelijk om deze uit te breiden. Zo hebben we een assortiment aan luxe belegde broodjes of frisdrank waaruit u kunt kiezen.

Bekijk pakketten Offerte opvragen
Kampen frietkraam huren op locatie

Voordelige Frietkraam huren in Kampen

Een frietkraam op locatie is niet alleen voordelig, maar biedt u ook veel gemak. Wij nemen het catering werk uit handen en regelen alles daaromheen. Hierdoor kan u zelf genieten op uw eigen feest. 

We komen in alle uithoeken van gemeenten Kampen – Zwartewaterland (Hasselt), dorpen in de gemeente en ver daarbuiten. Van Grafhorst tot Zalk en van Wilsum tot IJsselmuiden.

Snackwagen met luxe broodjes en frisdrank

Het is mogelijk om uw frietkraam pakket aan te vullen met luxe belegde broodjes in gemeente Kampen. U kunt kiezen onder andere; broodjes pulled-pork, kip cajun of beenham. Vraag naar het assortiment bij een offerte aanvraag of contactopname.

Ook is het mogelijk om frisdranken toe te voegen aan een pakket. Hiervoor hanteren we aangepaste tarieven afhankelijk van uw wensen. 

Offerte opvragen Bekijk pakketten
Frietkraam huren IJsselmuiden

Extra onderwerpen

Gedurende Covid-19 is het ook mogelijk om een Frietwagen in regio Kampen te huren. Wij hebben de nodige maatregelen getroffen om u veilig en hygiënisch te helpen in deze tijd.

Voor kinderen t/m 8 jaar hanteren we een lager tarief voor een frietkraam of snackwagen in Kampen. Deze gereduceerde tarieven staan aangegeven onder ieder pakket op de pakketpagina.

Voor feesten en partijen hanteren we een minimaal aantal van 40 personen bij afname van een pakket of frietkraam. Onder de 40 personen geldt er een minimumbedrag per pakket om kosten te dekken. Dit bedrag staat bij ieder pakket aangegeven als het “minimumbedrag” op de pakketpagina.

Daarnaast is het mogelijk dat er voorrijkosten worden gerekend, dit is afhankelijk van de afstand en afname.

Friet voor Kampen – Hasselt! 

Friet enzo bakt in heel Nederland met haar frietwagens en snackwagens. Voor ieder feest of evenement in gemeente Kampen of zwartewaterland staan wij voor u klaar. Zo komen we ook in de kleinere kernen als IJsselmuiden of Grafhorst.

Toch even zeker weten of we ook bij u komen? Hieronder hebben we de stadsdelen en dorpen nog even voor u op een rijtje gezet.

Frietkraam Kampen werkgebied

 • Kampen
 • Grafhorst
 • ‘s-Heerenbroek
 • IJsselmuiden
 • Wilsum
 • Zalk
 • Hasselt
 • Genemuiden
 • Kamperzeedijk-Oost
 • Kamperzeedijk-West
 • Zwartsluis

Neem contact op!

Wij helpen u graag verder.

Waar ben ik: Frietkraam huren in Kampen, Hasselt, Genemuiden, IJsselmuiden, Grafhorst en omgeving | Snackwagen op locatie