Frietkraam huren in Hardenberg
Huur een Frietkraam in Hardenberg

Huur een Frietkraam in Hardenberg 

Op zoek naar een mobiele frietkraam in gemeente Hardenberg? Friet enzo heeft voor iedere situatie een gezellige frietkraam en passend aanbod! Onze mobiele frietkraam of snackwagens komen in alle plaatsen in provincie Overijssel. Van Zwolle tot Enschede en Deventer tot Oldenzaal!

Ook voor grote evenementen kunt u bij ons terecht. Wij bakken eenvoudig met  meerdere frietwagens of snackwagens om grote groepen op te vangen.

Wij komen graag in alle plaatasen van gemeente Hardenberg. Zo komen we ook in Gramsbergen, Balkbrug, Bergentheim, Bruchterveld, Dedemsvaart, Heemse, Lutten, Mariënberg, Slagharen, etc.

Onze pakketten en prijzen

Je kan bij ons een frietwagen huren met een vast assortiment aan snacks tegen een vaste prijs. Bekijk onze pakketen online en vraag vervolgens direct online een offerte op.

Bekijk pakketten Offerte opvragen

Extra informatie

Gedurende Covid-19 maatregelen is het bij Friet enzo mogelijk om een frietkraam te huren. Wij treffen de nodige maatregelen samen met u om veilig en hygiënisch te kunnen werken.

U kunt ook luxe belegde broodjes aanvullen aan uw assortiment bij Friet enzo. Dit assortiment is ook beschikbaar in regio Hardenberg, Gramsbergen, Dedemsvaart, e.o. Allemaal ontzettend lekker en rijk belegd. Denk aan broodjes kip cajun, pulled pork, beenham, etc. 

Neem contact voor ons huidige aanbod aan luxe belegde broodjes.

Contact opnemen

Een verfrissend drankje huren bij jouw frietwagen? Dat kan uiteraard! Hiervoor stemmen we altijd een pakket en assortiment op maat samen met u. Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

Contact opnemen

Wij kunnen specifieke diëten verzorgen in regio Hardenberg. We hebben vegetarische (en veganistische) snacks, halal en vele andere diëten waar we u in kunnen voorzien. 

Vraag naar onze mogelijkheden of plaats uw wensen in een bericht bij een offerte aanvraag. Wij zorgen dat we aan uw wensen kunnen voldoen.

Contact opnemen

Voor kinderen tot en met 8 jaar hanteren we lager tarief. Deze gereduceerde prijzen staan op onze pagina met pakketten.

Onder de 40 personen geldt er een minimumbedrag bij het huren van een frituurwagen in regio Hardenberg. Dit bedrag staat bij ieder pakket aangegeven als het “minimumbedrag”. 

Voor de regio Hardenberg werken we, in sommige situaties, met voorrijkosten. Deze kosten worden berekend op basis van uw aanvraag en de afstand en wordt altijd voorafgaande gecommuniceerd in een offerteaanvraag.

Bekijk pakketten

Met eenvoud een Frietkraam huren

Een frietwagen huren in regio Hardenberg is snel geregeld en erg voordelig! We hanteren scherpe tarieven en streven er altijd naar om u zo goed mogelijk te ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat iedereen wordt geholpen met een lach en kan genieten van heerlijke friet en snacks.

Wij bakken zodat u kan genieten van uw eigen feest.

Bekijk onze pakketten of vraag eenvoudig online een offerte op. Er zit vast een pakket tussen voor uw feest of evenement.

Pakketten Offerte opvragen
frietwagen hardenberg huren
friet op locatie in hardenberg

Klantvriendelijkheid en kwaliteit

Gastvrij werken staat bij ons altijd op de eerste plek! Wij zorgen ervoor dat u en uw gasten klantvriendelijk worden geholpen. We denken graag mee en willen ook van u een tevreden klant maken. Daarbij zetten we graag een stapje extra in onze dienstverlening.

Daarnaast werken we bij Friet enzo met moderne frietkramen die voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen van de autoriteiten. Hiermee kunnen we snel, efficiënt, hygiënisch werken. 

Aanvullend party-materiaal huren

Friet enzo kan u ook helpen met aanvullend party-materiaal zoals; partytenten, statafels of krukken voor bij de frietwagen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen

Friet op locatie in Hardenberg

Onze frietkramen en snackwagens komen overal in de omgeving van Hardenberg. We komen overal in Overijssel en eigenlijk ook nog ver daarbuiten.

Wil je weten of wij ook bij jou in de buurt komen bakken? Neem contact met ons op! Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee. Al woon je wat afgelegen, wij vinden vast een weg om je te helpen.

Kernen gemeente Hardenberg

 • Hardenberg
 • Gramsbergen
 • Balkbrug
 • Bergentheim
 • Bruchterveld
 • De Krim
 • Dedemsvaart
 • Heemse
 • Kloosterhaar
 • Lutten
 • Mariënberg
 • Sibculo
 • Slagharen
Kaart Frietwagen Hardenberg

Interesse of vragen? 

Wij beantwoorden graag al je vragen!

Waar ben ik: Frietkraam huren Hardenberg – Dedemsvaart en omstreken | Frietwagen Hardenberg