Frietkraam huren duiven en zevenaar
Huur een Frietkraam in regio Duiven - Zevenaar

Huur een Frietkraam in Hardenberg 

Op zoek naar een mobiele frietkraam in regio van Duiven, Zevenaar of Westervoort? Friet enzo heeft voor iedere gelegenheid een gezellige frietkraam en heerlijk assortiment! Van verjaardag tot bruiloft of groot bedrijfsfeest. Met onze mobiele snackwagens komen we in alle plaatsen in provincie Gelderland. Van Apeldoorn tot Arnhem en van Nijmegen tot Tiel.

Ook voor grote evenementen kunt u bij ons terecht. Wij bakken eenvoudig met  meerdere frietwagens voor grote groepen.

Wij komen ook in de kleinere kernen van de regio. Zo komen we ook in Groessen, Westervoort, Giesbeek, Lobith, Spijk en omstreken.

Onze pakketten en prijzen

Huur eenvoudig een frietkraam op locatie met een vast assortiment aan snacks tegen een vaste prijs. Bekijk onze pakketen en vraag vrijblijvend online een offerte op.

Bekijk pakketten Offerte opvragen

Extra informatie

Gedurende Covid-19 is het no steeds mogelijk om een snackwagen te huren. Wij treffen de nodige maatregelen samen met u om veilig en hygiënisch te kunnen werken.

U kunt ook luxe belegde broodjes aanvullen aan uw assortiment bij Friet enzo. Dit assortiment is ook beschikbaar in regio Zevenaar, Duiven, Westervoort, e.o. Allemaal ontzettend lekker en rijk belegd. Denk aan broodjes kip cajun, pulled pork, beenham, etc. 

Neem contact voor ons huidige aanbod aan luxe belegde broodjes.

Contact opnemen

Een verfrissend drankje huren bij jouw frietwagen? Dat kan uiteraard! Hiervoor stemmen we altijd een pakket en assortiment op maat samen met u. Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

Contact opnemen

Wij kunnen specifieke diëten verzorgen in regio Zevenaar – Duiven. We hebben vegetarische (en veganistische) snacks, halal en vele andere diëten waar we u in kunnen voorzien. 

Vraag naar de mogelijkheden of plaats uw wensen in een bericht bij een offerte aanvraag. 

Contact opnemen

Voor kinderen tot en met 8 jaar hanteren we lager tarief. Deze gereduceerde prijzen staan op onze pagina met pakketten.

Onder de 40 personen geldt er een minimumbedrag bij het huren van een frituurwagen. Dit bedrag staat bij ieder pakket aangegeven als het “minimumbedrag” op onze pakkettenpagina

Voor de regio Zevenaar – Duiven werken we, in sommige situaties, met voorrijkosten. Deze kosten worden berekend op basis van uw aanvraag en de afstand en wordt altijd voorafgaande gecommuniceerd in een offerteaanvraag.

Bekijk pakketten

Huur een Frietkraam op locatie

Een frietwagen huren in Zevenaar, Duiven of Westervoort is snel geregeld en erg voordelig! We hanteren scherpe tarieven en streven er altijd naar om u zo goed mogelijk te ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat iedereen wordt geholpen met een lach en kan genieten van heerlijke friet en snacks.

Met al ruim 10 jaar ervaring hebben we al op veel feestjes mogen bakken. We komen ook graag bij u op locatie 🙂

Wij bakken zodat u kan genieten van uw eigen feest. Bekijk onze pakketten of vraag eenvoudig online een offerte op.

Pakketten Offerte opvragen
frietwagen duiven en zevenaar
Frietwagen op locatie in Westervoort
Friet op locatie in Duiven - Zevenaar

Klantvriendelijkheid en kwaliteit

De klant staat op de eerste plaats. Wij zorgen ervoor dat u en uw gasten klantvriendelijk worden geholpen. We denken graag mee en willen ook van u een tevreden klant maken. Daarbij zetten we graag een stapje extra.

Daarnaast werken we bij Friet enzo met moderne frituur en snackwagens die voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen. Hiermee kunnen we snel, efficiënt, hygiënisch werken. 

Aanvullend party-materiaal huren

Wij kunnen u ook van dienst zijn met aanvullend party-materiaal zoals; partytenten, statafels, krukken en dergelijke. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen

Friet op locatie in Zevenaar – Duiven

Onze frietkramen en snackwagens komen in vrijwel heel Nederland. Van stadscentra tot de kleinste dorpjes in de uithoeken van Nederland. Zo komen we ook vaak in de Liemers streek

Wil je weten of wij ook bij jou in de buurt komen bakken? Neem contact met ons op! Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee. Al woon je wat afgelegen, wij vinden vast een weg om je te helpen.

Frietwagen werkgebied

Duiven

 • Groessen
 • Loo

Westervoort

Zevenaar

 • Aerdt
 • Angerlo
 • Babberich
 • Giesbeek
 • Herwen
 • Lathum
 • Lobith
 • Oud-Zevenaar
 • Oannerden
 • Spijk
 • Tolkamer
frietkraam kaart zevenaar duiven

Interesse of vragen? 

Wij beantwoorden graag al je vragen!

Waar ben ik: Frietkraam huren Zevenaar – Duiven of Westervoort | Frietwagen Duiven