Frietkraam huren in Alphen aan de Rijn
Huur voordelig een Frietkraam in Alphen aan de Rijn

Huur een frietkraam in Alphen aan de Rijn e.o.

Huur eenvoudig een frietkraam of snackkar in de regio van Alphen aan de Rijn. Friet enzo maakt de catering van het feest compleet in heel Zuid-Holland! Wij bakken op iedere gelegenheid, van huisfeest tot bedrijfsfeest. Groot of klein, wij helpen je graag. We hebben frietkramen voor iedere gelegenheid en kunnen zelfs evenementen met duizenden gasten voorzien van lekkere friet en snacks.

Wij komen in de hele gemeente; van Benthuizen tot Hazerswoude-Rijndijk of Dorp, Boskoop tot Zwammerdam en Aarlanderveen tot Koudekerk aan den Rijn.

Voordelige frietpakketten

Kies bij het huren van een patatkraam voor een van onze vaste en voordelige pakketten. Bij ieder pakket kunt u genieten van een selectie aan onbeperkte snacks en friet. Bekijk onze menu’s op onze ‘pakketten‘ pagina. 

Pakketten Offerte opvragen

Extra informatie

Breidt je snackpakket uit met luxe belegde broodjes in regio Alphen aan de Rijn bij het huren van een frietkraam!  Onze broodjes zijn heerlijk en rijk belegd; Denk aan broodjes kip cajun, pulled pork of beenham.

Het aanbod wisselt per periode, dus neem contact op voor ons huidige aanbod en de beschikbaarheid.

Contact

Breidt je snackpakket ook eenvoudig uit met blikjes frisdrank als aanvulling bij het huren van een snackkar op locatie. Neem contact op voor onze opties.

Contact opnemen

Ons assortiment is ingericht om specifieke diëten gemakkelijk te kunnen verzorgen. We hebben snacks voor alle diëten: vegetarische, veganistische, halal en opties voor vele allergiën.

We proberen er altijd voor te zorgen dat iedereen kan meegenieten.

Contact opnemen

Voor kinderen tot en met 8 jaar hanteren we lagere prijzen. Deze lagere prijzen staan op onze pakkettenpagina.

Bij het bestellen van een frietwagen onder de 40 personen hanteren we een minimumbedrag. Dit bedrag staat bij ieder pakket aangegeven als het “minimumbedrag”. 

Aanvullend hanteren we voorrijkosten afhankelijk van de reisafstand. Zo rekenen we kosten in Boskoop, Benthuizen, Hazerswoude-Rijndijk, etc. Voorrijkosten worden ten alle tijden voorafgaande aan de opdracht gedeeld met u. U staat nooit voor een verrassing met Friet enzo.

Bekijk pakketten

Betrouwbaar en snel

Het vastleggen van een mobiele frietkraam van Friet enzo is erg eenvoudig. U kunt eenvoudig online een offerte-aanvraag samenstellen en wij reageren altijd binnen 24 uur. 

Wij proberen u altijd zo goed mogelijk te ontzorgen en bakken de friet en snacks precies op smaak. Los van de friet zorgen we er uiteraard voor dat uw gasten worden geholpen met een glimlach. We hopen namelijk altijd dat onze klanten ons ook graag weer terug zien komen bij de volgende gelegenheid.

Heeft u aanvullende wensen? Neem contact met ons op! Wij helpen en denken graag mat u mee.

Bekijk pakketten Offerte opvragen
Frietkraam Harmelen, Kamerik of Zegveld
Friet op locatie in Woerden

Hygiëne en kwaliteit op nummer 1

Kwaliteit staat bij Friet enzo op nummer één. Wij werken uitsluitend met moderne en gekeurde frietkramen. Daarnaast hebben we zelfstandig personeel in dienst met nodige ervaring om professioneel te werken.

Heeft u zorgen of specifieke wensen qua dienstverlening? Neem dan contact met ons op, wij doen onze uiterste best om u te helpen.

Aanvullend party-materiaal huren

Friet enzo kan u ook helpen met aanvullend party-materiaal bij een patatwagen. Denk hierbij aan partytenten, tafels, statafels, krukken en dergelijke. Neem contact op en vraag naar onze mogelijkheden.

Contact opnemen

Friet op locatie in Alphen aan de Rijn

Onze mobiele frietkramen komen overal in Zuid-Holland; Van Rotterdam tot Leiden en van Den Haag tot de Gorinchem. We werken met een enthousiast team om iedereen in de provincie te voorzien van heerlijke friet en snacks 🙂 

Wil u weten of wij ook bij u in de buurt komen bakken? Bekijk de lijst met kernen waar we bakken.

Wijken in Alphen aan de Rijn o.a:

 • Oudshoorn
 • Ridderveld
 • Zegersloot
 • Steekterpolder
 • Kerk en Zanen
 • Rietveld

Kernen

 • Aarlanderveen
 • Benthuizen
 • Boskoop
 • Hazerswoude-Dorp
 • Hazerswoude-Rijndijk
 • Koudekerk aan den Rijn
 • Zwammerdam
kaart patatwagen alphen aan de rijn

Interesse of vragen? 

Wij beantwoorden graag al je vragen!

Waar ben ik: Frietkraam huren in Alphen aan den Rijn | Boskoop, Benthuizen, e.o.