frietkraam woerden
Huur voordelig een frietkraam in Woerden

Huur voordelig een frietkraam in Woerden

Huur voordelig en gemakkelijk een frietkraam in de gemeente Woerden en omliggende plaatsen. Wij bakken met plezier op ieder feestje, van huisfeestje tot een bedrijfsevenement! Ieder feest klein of groot is voor ons geen enkel probleem. Friet enzo heeft een mobiele frietkraam voor iedere gelegenheid.

Friet enzo bakt in heel de provincie Utrecht en Woerden is geen uitzondering. Wij bakken overal; van Kanis tot Kamerik en van Zegveld tot Harmelen.

Voordelige pakketten

Bij het huren van een snackwagen op lcoatie kunt u kiezen uit een aantal vaste pakketten. Bij ieder pakket kunt u genieten van een selectie aan onbeperkte snacks en friet. Bekijk onze menu’s op onze ‘pakketten‘ pagina. Er zit vast een pakket voor u tussen.

Bekijk pakketten Offerte opvragen

Extra informatie

Gedurende Covid-19 maatregelen is het bij Friet enzo mogelijk om een patatkraam te huren. Wij treffen maatregelen om hygiënisch, veilig en efficiënt te kunnen werken. 

Het is mogelijk om uw menu uit te breiden met luxe belegde broodjes in regio Driebergen-Rijsenburg en Wijk bij Duurstede. Al onze broodjes zijn heerlijk en rijk belegd. Denk aan broodjes kip cajun, pulled pork of beenham.

Het aanbod wisselt per periode, dus neem contact op voor ons huidige aanbod en de beschikbaarheid.

Contact

Blikjes frisdrank kunnen ook als aanvulling worden gehuurt bij een snackkar op locatie (e.g. in Leersum, Doorn, Maarn, etc.). Hiervoor stemmen we altijd een pakket en assortiment op maat samen met u.

Neem contact op voor onze opties.

Contact opnemen

Ons assortiment is ingericht om specifieke diëten gemakkelijk te kunnen verzorgen. We hebben snacks voor alle diëten: vegetarische, veganistische, halal en opties voor vele allergiën. We proberen er altijd voor te zorgen dat iedereen kan meegenieten.

Contact opnemen

Voor kinderen tot en met 8 jaar hanteren we lagere prijzen. Deze lagere prijzen staan op onze pakkettenpagina.

Bij het bestellen van een frietwagen onder de 40 personen hanteren we een minimumbedrag. Dit bedrag staat bij ieder pakket aangegeven als het “minimumbedrag”. 

Aanvullend hanteren we voorrijkosten afhankelijk van de reisafstand. Zo rekenen we kosten in Langbroek, Cothen, Oaverbarg, Meersbargen, etc. Voorrijkosten worden ten alle tijden voorafgaande aan de opdracht gedeeld met u.

Bekijk pakketten

Jouw lokale partner 

Het vastleggen van een mobiele frietkraam van Friet enzo is erg eenvoudig. U kunt eenvoudig online een offerte-aanvraag samenstellen en wij reageren altijd binnen 24 uur. 

Gedurende de gelegenheid regelen wij alles omtrent de catering. We doen inkopen, bakken snacks en friet precies op smaak en helpen gasten met een glimlach. Na heb bakken, laten wij het terrein ook weer schoon achter. U hoeft zelf helemaal niets te doen 🙂

Heeft u aanvullende wensen? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag.

Bekijk pakketten Offerte opvragen
Frietkraam Harmelen, Kamerik of Zegveld
Friet op locatie in Woerden

Kwaliteit op nummer 1

Kwaliteit staat bij Friet enzo op nummer één. Wij werken uitsluitend met moderne en gekeurde frietkramen en hebben zelfstandig personeel in dienst. Van iedere gelegenheid willen wij een succes maken. Daarom moet iedereen goed, snel en gastvrij wordt geholpen. 

Heeft u zorgen of specifieke wensen qua dienstverlening? Neem dan contact met ons op, wij doen onze uiterste best om u te helpen.

Aanvullend party-materiaal huren

Friet enzo kan u ook helpen met aanvullend party-materiaal bij een snackwagen. Denk hierbij aan partytenten, tafels, statafels, krukken en dergelijke. Neem contact op en vraag naar onze mogelijkheden.

Contact opnemen

Friet op locatie in Woerden

Onze mobiele frietkramen komen overal in Utrecht; Van Veenendaal tot Leerdam en van Amersfoort tot de Wijk bij Duurstede. We werken met een enthousiast team om iedereen in de provincie te voorzien van heerlijke friet en snacks 🙂 

Wil u weten of wij ook bij u in de buurt komen bakken? Bekijk de lijst met kernen waar we bakken.

Gemeente Woerden

  • Woerden
  • Harmelen
  • Kamerik
  • Kanis
  • Zegveld
Kaart Snackwagen Woerden

Interesse of vragen? 

Wij beantwoorden graag al je vragen!

Waar ben ik: Frietkraam huren in Woerden | Harmelen, Zegveld, Kamerik en Kanis