Frietkraam huren Veenendaal Rhenen
Frietkraam op locatie huren in Veenendaal

Frietkar in regio Veenendaal en Rhenen

Op zoek naar een mobiele frietkraam in regio Veenendaal of Rhenen? Friet enzo staat voor u klaar. Friet enzo heeft mobiele frietwagens voor ieder type feestje in regio Veenendaal en Rhenen. Wij verzorgen de catering met onze frietkramen op locatie bij verjaardagen, communies, jubilea, bedrijfsfeesten en zelfs bruiloften.

We komen in alle wijken en streken van de gemeente Veenendaal en Rhenen en ver daarbuiten. Bent u op zoek naar een frietkraam, buiten deze gemeenten? Geen probleem we komen vrijwel in heel Utrecht en alle omliggende provincies.

Bekijk onze pakketten om voor een vaste prijs per persoon onbeperkt te kunnen genieten van verse friet en snacks op locatie.

Bekijk pakketten Contact

Aanvullende informatie

U kunt ook een frietkraam of frietkar op locatie huren en het assortiment uitbreiden met luxe belegde broodjes.

Hierbij kunt u denken aan broodjes kip cajun, pulled pork, etc. Alle luxe broodjes zijn beschikbaar als extra’s binnen de regio Veenendaal – Rhenen en omgeving. Neem contact voor het huidige assortiment broodjes.

Op verzoek, kan Friet enzo frisdrank aanbieden aanvullend op een snackpakket voor een frietkraam op locatie in regio Veenendaal of Rhenen. Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

Wanneer u een mobiele frietkar of frietwagen huurt bij Friet enzo, geldt een lager tarief voor kinderen t/m 8 jaar. Deze lagere prijzen staan aangegeven bij ieder pakket op onze pakkettenpagina.

Bij het huren van een frietwagen of frietkraam werken we met een minimale afname bij het kiezen van een  van onze snackpakketten. Onder de 40 personen geldt er een minimumbedrag. Dit bedrag staat bij ieder pakket aangegeven als het “minimumbedrag”. Bekijk de pakketten hier.

In Veenendaal en Rhenen werken we met voorrijkosten voor onze mobiele frietkraam. De voorrijkosten voor uw offerte worden berekend op basis van uw aanvraag, situatie en de afstand. Deze kosten worden altijd vooraf in de offerte gecommuniceerd. 

Frietwagen huren in Veenendaal en omgeving met specifieke wensen of diëten?

Als u specifieke wensen of opmerkingen bij het huren van een frietwagen? Bijvoorbeeld als het gaat om speciale diëten, exclusieve snacks, extra benodigdheden of dienstverlening? Wij willen er alles aan doen om uw specifieke wensen in te vullen. Stuur ons een mail of neem telefonisch contact op om wensen te bespreken.

Eenvoudig huren in Veenendaal – Rhenen 

Een frietkraam huren is niet alleen lekker en gezellig, maar heeft ook andere voordelen. Een mobiele frietwagen huren is ook een keuze voor meer gemak! U hoeft zelf geen inkopen te doen omtrent de catering en achteraf ook geen rommel op te ruimen.

Wij nemen graag het werk uit handen, zodat u kan genieten van uw eigen feestje of evenement. 

Pakketten bekijken Offerte opvragen
Frietkraam Frietkar Veenendaal en Rhenen
Frietwagen huren Veenendaal

Kwaliteit, hygiëne en verse friet

Friet enzo werkt met moderne frietkramen en snackwagens die voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen van de autoriteiten. Hierdoor kunnen we efficiënt, hygiënisch en snel werken en hoeven uw genodigden nooit lang te wachten op friet en snacks. 

Alles naar wens

We doen er alles aan om uw feest of evenement zo goed mogelijk te laten verlopen. Heeft u behoefte aan meer dan enkel friet en snacks, dan kunnen we u helpen met belegde broodjes of frisdrank.

Heeft u extra partymateriaal nodig? Dan kunnen we u ook helpen met materiaal zoals tenten, statafels of krukken! 

Contact opnemen

Friet op locatie in regio Veenendaal!

Ieder jaar zitten er wel feestjes tussen in gemeente Veenendaal of Rhenen. We komen de plaatsen vaak tegen in onze agenda’s.

Toch controleren of wij ook bij u in de omgeving komen? Hieronder staat het overzicht van de plaatsen waar we komen binnen deze regio. Staat uw dorp of streek er niet tussen, geen zorgen! Wij komen vrijwel overal in Utrecht, en omliggende provincies!

Frietkraam Veenendaal – Rhenen werkgebied

Onze mobiele frietkraam komt in:

  • Veenendaal
  • Rhenen
  • Achterberg
  • Elst
frietkraam veenendaal rhenen kaart

Interesse / vragen? 

Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Waar ben ik: Frietwagen huren in Veenendaal – Rhenen | Frietkar Veenendaal