Frietkraam voor school en vereninging

Frietkraam voor scholen, verenigingen en instellingen

Voor scholen, verenigingen, instellingen en stichtingen hebben we een aangepast en voordeliger aanbod. U kunt al een mobiele frietwagen huren vanaf €1,95 per persoon.

Ons personeel is getraind om veilig en hygiënisch te werken in onze frietwagens, ook gedurende Covid-19 maatregelen. Wij volgen all richtlijnen van het RIVM en van de voedsel en warenautoriteiten.

Contact opnemen Vraag stellen

Pakketten en prijzen

Hieronder vind u de pakketten die hanteren voor scholen, instellingen en verenigingen.

De onderstaande prijzen gelden binnen specifieke tijden van de week. Namelijk doordeweeks van maandag tot donderdag tot 15:30 en op vrijdag tot 14.00. Buiten deze tijden hanteren we andere tarieven. Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen buiten deze tijden.

Puntzak Friet


vanaf € 2,45 p.p.

1 puntzak verse friet per persoon inclusief mayonaise of curry. 

  • 100-200 personen : € 2,75 p.p.
  • 200-300 personen : € 2,65 p.p.
  • 300-400 personen : € 2,55 p.p.
  • 400 of meer personen : € 2,45 p.p.
Contact opnemen

Friet & Snack


vanaf € 3,50 p.p.

1 puntzak verse friet en 1 snack  per persoon  inclusief mayonaise of curry.

Inbegrepen snacks: Frikandel, kroket en kaassouflé.

  • 100-200 personen : € 3,75 p.p.
  • 200-300 personen : € 3,65 p.p.
  • 300-400 personen : € 3,55 p.p.
  • 400 of meer personen : € 3,45 p.p.
Contact opnemen

Extra informatie en mogelijkheden

Frietkar op School tijdens Covid-19 maatregelen

Gedurende Corona tijd kunnen bouwondernemingen gewoon een frietkar huren op school. Friet enzo neemt de nodige maatregelen om u ook op eigen terrein te kunnen helpen.

Aanvullend wordt het team in de frietwagen/frietkraam meerdere keren per jaar getraind om hygiënisch, gestructureerd en effectief te handelen.

In sommige situaties werken we met voorrijkosten. Voorrijkosten worden altijd vooraf gecommuniceerd en duidelijk aangegeven in de offerte. De precieze hoogte van deze kosten wordt bepaald aan de hand van de afname en afstand.

We hanteren voor onze pakketten voor scholen en verenigingen een minimumbedrag. Dit kostendekkend minimumbedrag hanteren we bij kleinere gezelschappen en staat bij ieder pakket aangegeven als het “minimumbedrag”.

Bij het huren van een frietwagen voor een onderwijsinstelling of school, kunt u ook een assortiment aan frisdranken afnemen. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden omtrent frisdrank.

Frietwagen op school

Een frietwagen of frietkraam op school is altijd gezellig. Laat de leerlingen en/of het personeel genieten van een lekkere snack en frietje. Wij komen met onze frietwagens op basisscholen, middelbare scholen en zelfs hogescholen en universiteiten. 

We hebben ook al meerdere grootschalige introductieweken en schoolfeesten op universiteiten en instituten mogen voorzien van lekkers! 

Neem gerust contact op als u vragen heeft over onze werkwijze op scholen of ons aanbod.

Contact opnemen Vraag stellen
Frietwagen-basisschool-frietkraam
frietkraam school of vereniging

Frietwagen voor verenigingen

We hebben al voor de meest uiteenlopende verenigingen mogen bakken met onze mobiele frietkraam. Of het nu gaat om een lokale sportvereniging een bijeenkomst van een ondernemersvereniging, want iedereen houdt wel van een frietje!

We proberen onze dienstverlening zo goed mogelijk af te stemmen met de wensen van uw vereniging of stichting. We zijn gespecialiseerd om op locatie te bakken en hebben vrij weinig nodig om dit te doen. Enkel toegang tot een regulier 220v stopcontact.

Contact opnemen

Frietwagen voor instellingen

Ook voor instellingen staan we graag klaar. Friet enzo bakt met plezier op zorginstellingen en sociale werkplaatsen. Budgetten zijn vaak beperkt en daar denken wij graag in mee, want iedereen kan soms wel een puntzakje friet of lekkere snack gebruiken.

Bij zorginstellingen en instellingen met kwetsbare mensen, staat veiligheid voorop. Wij zorgen ervoor dat we een veilige situatie creëren voor iedereen, ook in tijden van de Corona-pandemie.

Als u vragen heeft over onze aanpak of hoe dit bij u kan werken, neem dan contact met ons op.

Contact opnemen
Frietkraam voor school en vereninging

Waar ben ik: Frietkraam voor scholen, universiteiten, verenigingen en instellingen.