frietkraam huren elbrug heerde
Huur een frietkraam in Elbrug en Heerde

Frietkraam huren in Heerde – Elbrug

Op zoek naar een gezellige frietkraam in gemeente Elbrug, Oldebroek, Heerde of Hattem? Wij hebben voor iedere gelegenheid een voordelige frietwagen en heerlijk assortiment aan snacks! Met onze mobiele frietkramen komen we in alle uithoeken in provincie Gelderland en zo ook in de Noordelijke regio’s. Van Apeldoorn tot Arnhem en van Nijmegen tot Tiel.

U kunt ons ook inhuren voor grote evenementen met honderden gasten. Wij bakken eenvoudig met  meerdere frietwagens voor grote groepen.

Wij komen ook in de kleinere kernen van de regio. Zo komen we ook in Wezep, Wapenveld, Doornspijk of Oosterwolde. Wij bakken altijd en overal 🙂

Bekijk onze pakketten

We hebben een snackpakket voor ieder feestje of partij. Huur dus eenvoudig een frietkraam op locatie ten een voordelige vaste prijs. Bekijk de pakketten via de onderstaande button.

Bekijk pakketten Offerte opvragen

Aanvullende info

U kunt een snackwagen huren bij Friet enzo gedurende Covid-19 maatregelen. Wij treffen de nodige maatregelen samen met u om veilig en hygiënisch te kunnen werken.

U kunt ook luxe belegde broodjes aanvullen aan uw assortiment bij Friet enzo. Allemaal enorm lekker en rijkelijk belegd. Denk aan broodjes kip cajun, pulled pork, beenham, etc. 

Neem contact voor ons huidige aanbod aan luxe belegde broodjes.

Contact opnemen

Blikjes frisdrank afnemen bij een snackpakket? Dat is mogelijk. Afhankelijk van uw wensen stemmen we hier een gepaste prijs voor af.

Contact opnemen

Wij kunnen specifieke diëten verzorgen in regio Elbrug – Heerde. We hebben vegetarische (en veganistische) snacks, halal en vele andere diëten waar we u in kunnen voorzien. 

Vraag naar de mogelijkheden of plaats uw wensen in een bericht bij een offerte aanvraag. 

Contact opnemen

Voor kinderen tot en met 8 jaar hanteren we lager tarief. Deze gereduceerde prijzen staan op onze pagina met pakketten.

Bij het huren van een friewagen voor minder dan 40 personen geldt er een minimumbedrag. Dit bedrag staat bij ieder pakket aangegeven als het “minimumbedrag” op onze pakkettenpagina

In het noorden van Gelderland werken we met voorrijkosten. Deze kosten worden berekend op basis van uw aanvraag en de afstand en wordt altijd voorafgaande gecommuniceerd in een offerteaanvraag.

Bekijk pakketten

Voordelig een Frietkraam op locatie

Een frietwagen huren in regio Heerde – Elbrug is snel geregeld en erg voordelig! We hanteren voordelige tarieven en willen u en uw gasten zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij kunnen de volledige catering verzorgen en brengen de nodige gezelligheid met ons mee. 

Met al ruim 10 jaar ervaring hebben we al op veel feestjes mogen bakken. We denken mee en zorgen ervoor dat alles netjes geregeld is voor, tijdens en na het bakken.

Bekijk onze pakketten of vraag eenvoudig online een offerte op.

Pakketten Offerte opvragen
Frietwagen Oldebroek Elbrug
Snackwagen op locatie in Heerde
Frietkraam Heerde Elbrug

Klantvriendelijkheid en kwaliteit

Wij zorgen ervoor dat u en uw gasten klantvriendelijk worden geholpen. We denken graag mee en zetten we graag een stapje extra. Wij kunnen ons ook aanpassen aan uw wensen.

Ook werken we bij Friet enzo met moderne frituur en snackwagens die voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen. Hiermee kunnen we snel, efficiënt, hygiënisch werken op iedere locatie. 

Aanvullend party-materiaal huren

Wij kunnen u ook van dienst zijn met aanvullend party-materiaal zoals; partytenten, statafels, krukken en dergelijke. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen

Friet op locatie in Elbrug – Heerde

Zoals aanvankelijk is beschreven, komen we met onze frietkramen in vrijwel heel Nederland. Van stadscentra tot de kleinste dorpjes in de uithoeken van Nederland. 

Wil je zeker weten of we ook bij u in de buurt kunnen komen? Neem contact met ons op! Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee. Al woon je wat afgelegen, wij vinden vast een weg om je te helpen.

Frietwagen werkgebied

 • Hattem
 • Hattemerbroek
 • Kerkdorp
 • ’t Loo
 • Noordeinde
 • Oldebroek
 • Oosterwolde
 • Wezep
 • Elbrug
 • Doornspijk
 • ’t Harde
 • Heerde
 • Veessen
 • Vorchten
 • Wapenveld

Interesse of vragen? 

Wij beantwoorden graag al je vragen!

Waar ben ik: Frietkraam huren Elbrug – Heerde of Oldebroek | Frietwagen Hattem