frietkraam huren harderwijk
Huur voordelig een frietkraam in regio Harderwijk

Huur een Frietkraam in regio Harderwijk 

Voor iedere feestje of partij heeft Friet enzo een voordelige frietkraam overal in Harderwijk en omgeving. Eigenlijk komen we met onze mobiele frietkraam overal in Gelderland; Van Nijmegen tot Apeldoorn!

Ook voor grote en zakelijke evenementen kunt u bij ons terecht. Wij bakken met gemak met meerdere frietkramen of snackwagens om grote groepen op te vangen. Ook feesten tot duizenden personen zijn voor ons geen probleem.

Friet enzo komt overal in omgeving van Harderwijk. Onder andere in; Putten, Ermelo, Nunspeet, Elspeet, Hulshorst, Telgt, Speuld en Tonsel.

Onbeperkt genieten voor een vaste prijs

Bij het huren van een frietwagen werken we met vaste pakketten. Binnen een pakket kan iedereen genieten van onbeperkt friet en snacks. Bekijk onze pakketten of vraag direct online een offerte op.

Bekijk pakketten Vrijblijvende offerte

Extra informatie

Gedurende Corona maatregelen is het bij Friet enzo gewoon mogelijk om een frietkraam te huren in regio Harderwijk. Wij treffen de nodige maatregelen samen met u om veilig en hygiënisch te kunnen werken.

U kunt ook luxe belegde broodjes aanvullen aan uw assortiment bij Friet enzo in regio Harderwijk, Putten, Ermelo, Nunspeet e.o.

Allemaal rijkelijk belegd en een zeer smakelijke aanvulling op friet en reguliere snacks. Denk aan broodjes kip cajun, pulled pork of beenham. Neem contact voor ons huidige aanbod aan luxe belegde broodjes.

Contact opnemen

Een verfrissend drankje huren bij jouw frietwagen op locatie? Geen probleem. Hiervoor stemmen we altijd, voorafgaande aan het huren, een prijs met u af.

Neem contact op voor de opties en prijzen.

Contact opnemen

Wij kunnen ook specifieke diëten verzorgen bij het huren een frietkraam in Harderwijk en omgeving. We hebben vegetarische (en veganistische) snacks, halal en vele andere diëten waar we u in kunnen voorzien. 

Vraag naar onze mogelijkheden of plaats uw wensen in een bericht bij een offerte aanvraag. Wij zorgen dat we aan uw wensen kunnen voldoen.

Contact opnemen

Voor kinderen t/m 8 jaar rekenen we gereduceerd tarief. Deze gereduceerde tarieven staan op onze pagina met pakketten.

We hanteren een minimumbedrag bij het huren van een frietkraam tot 40 personen in regio Harderwijk. Dit bedrag staat bij ieder pakket aangegeven als het “minimumbedrag”. 

Ook rekenen we in de regio Harderwijk (inclusief gemeenten; Putten, Ermelo en Nunspeet) voorrijkosten. Deze kosten worden berekend op basis van uw aanvraag en de afstand en wordt altijd voorafgaande gecommuniceerd in een offerte aanvraag.

Bekijk pakketten

Voordelig een frietkraam huren

Het huren van een mobiele snackwagen of frietkraam in regio Harderwijk is eenvoudig en erg voordelig! We hebben scherpe prijzen en proberen iedere klant volledig te ontzorgen met onze service.

Als wij mogen bakken op uw feest, hoeft u zelf vrijwel niets te doen en kunt u genieten van uw eigen feest 🙂

Bekijk onze pakketten of vraag eenvoudig online een offerte op. Er zit vast een pakket tussen voor uw feest of evenement. Als u een maatwerk oplossing zoekt, neem ook dan gerust contact met ons op.

Bekijk pakketten Contact opnemen
frietwagen huren harderwijk ermelo
Friet op locatie in Harderwijk
friet in Harderwijk

Klantvriendelijkheid op eerste plaats

U als klant staat bij ons altijd op de eerste plek. Wij zorgen ervoor dat u en uw gasten worden geholpen met een lach. We doen elke dat weer ons best om ieder feestje een stuk gezelliger te maken met onze aanwezigheid. 🙂

Om kwaliteit te kunnen leveren, werken we bij Friet enzo enkel met moderne frietkramen die voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen van de autoriteiten. Hiermee kunnen we snel, efficiënt en hygiënisch werken.

Huur aanvullend party-materiaal

Friet enzo kan u ook helpen met aanvullend party-materiaal zoals; partytenten, statafels of krukken voor bij de frietwagen. Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

Contact opnemen

Friet op locatie in Harderwijk

Onze frietkramen komen overal in Harderwijk en ver daarbuiten. We bakken namelijk in de overall in provincie Gelderland; Van Arnhem tot Tiel  en van Apeldoorn tot Doetinchem.

Wij komen ook graag bij u langs en hebben een uitgebreid werkgebied! Ook al woont u wat verder weg, wij vinden vast een weg om u te helpen.

  • Harderwijk
  • Hierden
  • Nunspeet
  • Elspeet
  • Hulshorst
  • Vierhouten
  • Elburg
  • Doornspijk
  • ’t Harde
  • Putten

Interesse of vragen? 

Wij beantwoorden graag al je vragen!

Waar ben ik: Frietkraam huren Harderwijk |  frietwagen Harderwijk