Frietkraam huren Rheden Velp
Huur voordelig op locatie in Rheden - Velp

Frietwagen huren in regio Rheden

Huur eenvoudig en voordelig een mobiele frietkraam in regio Rheden, Velp en omstreken. Voor iedere gelegenheid heeft Friet enzo een frietkraam, van verjaardag tot grootschalige evenementen. We kunnen met meerdere frietkramen  tot duizenden gasten voorzien van friet en snacks op locatie. 

Kortom, Friet enzo komt overal in de gemeente Rheden en verre omstreken van Gelderland. Van Velp tot Dieren en van De Steeg tot Ellekum en Spankeren.

Heerlijke menu’s

Bij het huren van een frietkraam of snackkar hanteren we vaste pakketten met onbeperkt friet en snacks. Bekijk de menu’s via de onderstaande button of vraag direct online een offerte aan.

Bekijk pakketten Offerte opvragen

Extra informatie

Gedurende Covid-19 maatregelen is het bij Friet enzo mogelijk om een snackwagen te huren. Wij treffen maatregelen om hygiënisch, veilig en efficiënt te kunnen werken. 

Het is mogelijk om uw menu uit te breiden met luxe belegde broodjes in regio Rheden. Al onze broodjes zijn heerlijk en rijk belegd. Denk aan broodjes kip cajun, pulled pork of beenham.

Het aanbod wisselt per seizoen, dus neem contact op voor ons huidige aanbod en de beschikbaarheid.

Contact opnemen

Frisdrank kan ook als aanvulling worden gehuurt bij een friewagen op locatie in Rheden. Hiervoor stemmen we altijd een pakket en assortiment op maat samen met u.

Neem contact op voor onze opties.

Contact opnemen

Ons assortiment is ingericht om specifieke diëten gemakkelijk te kunnen verzorgen. We hebben snacks voor alle diëten: vegetarische, veganistische, halal en opties voor vele allergiën.

We proberen er altijd voor te zorgen dat iedereen kan meegenieten.

Contact opnemen

Voor kinderen tot en met 8 jaar hanteren we lagere prijzen. Deze lagere prijzen staan op onze pakkettenpagina.

Bij het bestellen van een frietwagen onder de 40 personen hanteren we een minimumbedrag. Dit bedrag staat bij ieder pakket aangegeven als het “minimumbedrag”. 

Aanvullend hanteren we voor de regio Rheden voorrijkosten. Bijvoorbeeld in Velp, Dieren, Leeg Soeren, Spankeren, Ellekum, etc. Deze kosten worden berekend op basis van uw aanvraag en de reisafstand. 

Bekijk pakketten

Van Velp tot Dieren

Het vastleggen van een mobiele frietkraam in regio Rheden is erg eenvoudig. U kunt direct online een offerte opvragen en wij reageren altijd binnen 24 uur met een aanbod op maat. 

Gedurende het evenement willen we het u zo makkelijk mogelijk maken. Wij regelen alle cateringwerk uit handen zodat u op uw feest kunt genieten. Daarnaast houden we onze standplaats ook netjes en denken we mee waar het kan.

Ook voor aanvullende wensen kun je bij ons terecht, neem contact als u wensen heeft.

Bekijk onze pakketten of stel direct een offerte-aanvraag samen. 

Bekijk pakketten Offerte opvragen
Snackkar rheden en velp
Frietkar op locatie in Velp
Frietkraam friet op locatie
Friet op locatie

Gastvrijheid en kwaliteit

Bij Friet enzo werken we met moderne en gekeurde frietkramen om aan alle richtlijnen van voedselautoriteiten te voldoen. We vinden we het belangrijk dat iedereen goed, snel en gastvrij wordt geholpen. We willen van iedere gelegenheid een succes maken.

We denken graag mee, dus haak ons vooral aan bij vragen of aanvullende wensen.

Aanvullend party-materiaal huren

Friet enzo kan u ook helpen met aanvullend party-materiaal bij een snackwagen. Denk hierbij aan partytenten, tafels, statafels, krukken en dergelijke. Neem contact op en vraag naar onze mogelijkheden.

Contact opnemen

Friet op locatie in regio Rheden

 

De frietkramen en mobiele snackwagens komen overal in Gelderland van Apeldoorn tot Nijmegen en van Harderwijk tot Tiel. Maar ook regio Rheden kan niet achterblijven. We werken met een enthousiast team om iedereen in de provincie te voorzien van heerlijke friet en snacks 🙂 

Wil u weten of wij ook bij u in de buurt komen bakken? Bekijk de lijst met kernen waar we bakken.

  • Velp
  • Dieren
  • De Steeg
  • Ellekum
  • Spankeren
  • Leeg-Soeren

Interesse of vragen? 

Wij beantwoorden graag al je vragen!

Waar ben ik: Frietkraam huren de Rheden | Velp, Dieren en omstreken