Frietwagen voor bedrijfsfeest

Friet-enzo frietwagen voor bedrijfsfeest

Een frietwagen/snackwagen voor uw bedrijfsfeest!

Als u een bedrijfsfeest organiseerd, hebben uw gasten waarschijnlijk wel zin in een lekker frietje en wij kunnen daarvoor zorgen. Onze frietwagens voor bedrijfsfeesten zijn geschikt voor ieder bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of bedrijfsevenement. Onze moderne frietwagens voldoen aan alle laatste kwaliteits- en hygiëne eisen waardoor wij snel en schoon kunnen werken en ervoor kunnen zorgen dat al uw gasten ook snel worden geholpen. Kortom, met een frietwagen van Friet enzo wordt uw bedrijfsfeest zeker een succes.

Frietwagen voor uw bedrijfsfeest!

Wij kunnen u op meerdere manieren helpen bij de catering van uw bedrijfsfeest. Niet alleen met frietwagens, maar ook met BBQ buffetten en verschillende hapjes arrangementen, hebben wij de middelen om uw bedrijfsfeest op meerdere manieren lekker te maken! Speciale wensen of ideeën werken we graag samen met u uit tot een concept wat volledig aansluit bij uw bedrijfsfeest en wensen van u en uw gasten.

Waarom Friet enzo voor uw bedrijfsfeest?

  • Altijd klantvriendelijk en service met een lach
  • Capaciteit tot 9000 gasten of werknemers
  • Een moderne en schone frietwagen voor uw bedrijfsfeest
  • Ervaring: Gespecialiseerd in bedrijfsfeestjes, bedrijfsuitje en evenementen
  • Maatwerk: Wij passen ons assortiment aan, aan uw wensen

Kortom; Kwaliteit, service en sfeer staan hoog in het vaandel. Wij nemen alle zorg uit handen en natuurlijk is de afwas ook voor onze rekening!

Werkgebied

Friet enzo is hoofdzakelijk actief in de regio Noord – Brabant, Noord – Limburg en Gelderland met de frietwagens voor bedrijfsfeesten. Voor een frietkar voor een bedrijfsfeest  buiten deze regio’s zullen om deze redenen extra kosten worden gerekend, deze extra kosten voor een frietwagen op locatie zullen natuurlijk vooraf worden besproken.

Interesse of vragen?

Wilt u meer weten over de catering of frietwagens van Friet enzo voor bedrijfsfeesten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons via 06 16 25 00 35. Wij staan u graag te woord om u meer informatie te geven of specifieke wensen te door te nemen.

Frietwagen voor bedrijfsfeest bedrijfsuitje

Waar ben ik?

Friet enzo > Diensten > Frietwagen voor bedrijfsfeest | snackwagen voor bedrijfsfeest | frietkar voor bedrijfsfeest