frietwagen verjaardag frietkraam
Huur een frietkraam op je verjaardag! Aan huis of op locatie.

Een frietwagen op jouw communie!

Ga jij binnenkort je communie doen en geef je een feestje? Wil je daar lekkere friet en snacks bij? Je kunt een gezellige frietkraam huren voor je communiefeest. Bij Friet enzo hebben we precies wat je zoekt. We maken graag jouw communie compleet!

Een frietwagen regelen voor je communie is eenvoudig te regelen bij Friet enzo. Kies een snackpakket met friet en snacks en vraag direct online een offerte op. Je ontvangt altijd binnen 24 uur een offerte op maat. Er is ook altijd ruimte voor maatwerk om jouw communie nog mooier te maken.

Bekijk pakketten Contact

Maak jouw communie compleet!

Het Friet enzo team komt met haar rijdende patatwagens op alle type feestjes en evenementen. We komen regelmatig op communiefeesten in heel Nederland.

Op je communiefeest zorgt een frietkraam van Friet enzo ook voor extra gezelligheid. Beeld je in: jouw vrienden en familie die smullen van knapperige frietjes, de gezelligheid van een nette frietkraam, en de heerlijke geur en smaak van versgebakken friet en snacks. Een frietkar op je communie voegt net dat beetje extra plezier toe aan het samenzijn.

Samen met jou maken we je communie compleet!

Pakketten bekijken Offerte opvragen
frietkraam communie frietkar
Een Frietkraam voor jouw communie
friet communie
Friet op locatie bij jouw communie

Frietkraam opties op je communie

Friet op jouw communie is al een geweldig idee, maar bij ons is er nog meer te ontdekken! Naast de heerlijke frietjes en snacks voor jouw communiefeest, bieden we aanvullende arrangementen voor wie dat wenst.

Luxe broodjes & Frisdrank

Ons ruime assortiment aan luxe belegde broodjes omvat onder andere kip cajun, pulled chicken, pulled pork, beenham, en meer. Neem gerust contact op voor het volledige actuele aanbod.

Extra Feestbenodigdheden

En dat is nog niet alles: bij Friet enzo kun je ook extra feestmateriaal huren. Denk hierbij aan praktische items zoals partytenten, statafels, krukken, en extra decoratie.

Contact opnemen

Extra info voor een frietkar op je communie

Voor kinderen t/m 8 jaar een lager tarief, deze lagere tarieven staan aangegeven onder ieder onbeperkt snackpakket op onze pakkettenpagina

Voor groepen tot 45 personen geldt een vast minimumbedrag per pakket om de kosten te dekken. Dit minimumbedrag staat vermeld bij elk pakket.

Daarnaast hanteren wij voorrijkosten, gebaseerd op de afstand die we moeten afleggen. Deze voorrijkosten worden altijd helder vermeld in de offerte die we je verstrekken.

Interesse / vragen? 

Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Waar ben ik: Frietwagen voor je communie | Frietkraam communie