Friet enzo frietwagen op locatie

Maak met onze frietwagen op locatie uw feest compleet!

Heeft u een feestje te vieren? Met onze frietwagen op locatie proberen wij er samen met u een geslaagde middag van te maken!

Voor ieder feestje en elke gelegenheid heeft Friet enzo verschillende snackpakketten die u kunt afhuren voor een vaste prijs per persoon. Binnen zo’n pakket worden uw gasten voorzien van onbeperkt friet en een onbeperkt aantal snacks van het soort dat binnen uw snackpakket valt. Onze nette en moderne snackwagens voldoen aan alle laatste kwaliteitseisen, waardoor wij snel en hygienisch kunnen werken en uw gasten nooit lang hoeven te wachten. Daarnaast werken we uitsluitend met kwalitatief goede producten en staat klantvriendelijkheid bij ons op de eerste plaats! Hieronder staan deze pakketten uitgebreid beschreven:

Friet Enzo pakketten voor Frietwagen op locatie

Frietwagen smulpakket Friet-Enzo op locatie

Frietwagen Feestpakket Friet-Enzo op locatie

Frietwagen Luxepakket Friet Enzo op locatie

Wanneer u onze frietwagen op locatie huurt geldt voor kinderen t/m 8 jaar een speciaal tarief, namelijk:
– Smulpakket 3,50 per kind
– Feestpakket 4,50 per kind
– Luxe pakket 5,50 per kind

Na het frietbakken hebben wij voor de kinderen nog een verrassing. Bij reservering kan er de keuze gemaakt worden tussen een ijsje of een snoepzak voor de kinderen na afloop!

Extra toelichtingen

Wij werken met deze pakketten voor feesten en partijen met een minimaal aantal van 40 personen. Onder de 40 personen geldt er een minimum bedrag: Smulpakket € 220,- | Feestpakket € 260,- | Luxepakket € 300,-. Daarnaast is het mogelijk dat er voorrijkosten worden gerekend, dit is afhankelijk van de afstand en afname.

Ook interesse in belegde broodjes?

Bij Friet enzo is het ook mogelijk om de pakketten uit te breiden met heerlijk belegde broodjes. Denk aan broodjes kip cajun, pulled pork en nog veel meer. Bekijk hier foto’s van enkele van onze luxe broodjes. Neem contact met ons op voor het volledige assortiment aan belegde broodjes.

 

Combineren met onze overige diensten?

Naast onze frietwagens voor friet en snacks, kunnen wij in dezelfde frietwagens ook barbecue-producten grillen! Het is dus ook mogelijk om snackpakketten te combineren met onze lekkere barbecuepakketten. Wilt u weten wat deze pakketten inhouden? Kijk dan even op onze barbecue pagina!
Wilt u iets anders dan een Frietwagen op locatie? Wij hebben namelijk ook verschillende barbecue pakketten op locatie! Interesse? Bekijk onze Barbecuepakketten.

 

Neem contact op

Interesse/vragen?

Wij reageren binnen 24 uur!

Contact!

Waar ben ik: Friet enzo > Frietwagen op locatie