halal snacks op locatie frietwagen
Halal frietwagen huren bij Friet enzo

Halal snacks op locatie 

Laat heerlijke halal snacks en friet bakken op locatie door Friet enzo. Bij Friet enzo hebben mobiele frietwagens die uw gelegenheid kunnen voorzien van halal snacks en halal arrangementen.

We bakken op iedere gelegenheid en hebben een assortiment aan halal en dieet snacks. Zo bakken we ook op kleine feestjes aan huis tot aan grootse evenementen. We hebben capaciteit om halal te bakken voor duizenden gasten/bezoekers met meerdere mobiele frietkramen.

Bekijk ons vaste halal pakket op onze pakketten pagina of stel samen met ons uw persoonlijke halal pakket samen. Los van ons vaste halal pakket, bieden we klanten ook opties om zelf een pakket samen te stellen. Neem hiervoor altijd even persoonlijk contact met ons op en dan denken we graag mee.

Ons vaste pakket met halal snacks

Halal pakket


€ 9,50 p.p.

€ 7,50 p.p. voor kinderen t/m 8 jaar.

 • Verse Friet
 • Kaassoufflé
 • Bamischijf
 • Loempia
 • Kipcorn
 • Kipfrikandel

Inclusief:

 • Mayonaise
 • Curry
 • Uitjes
 • Onbeperkt eten gedurende baktijd
 • Minimale bedrag: € 427,50
Offerte opvragen

Stel zelf een halal frietwagen pakket samen 

We bieden ook de optie om zelf een halal pakket samen te stellen. Hierin kunt u zelf kiezen welke halal snacks u zoekt voor uw gelegenheid. Ons complete aanbod is namelijk een stuk uitgebreider en deze snacks zitten niet standaard in ons onbepekrte halal pakket.

Als u ons laat weten wat u zoekt, zullen wij hiervoor de gepaste opties voor vinden. We zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van halal snacks en friet op locatie. 

Uiteraard kunnen we het halal pakket ook gewoon combineren met anderee pakketten op onze website. Neem contact met ons op en we denken graag met u mee.

Contact opnemen
halal frietwagen frietkraam

Halal gecombineerd met diëten 

Naast onze halal snacks en opties, kunnen we ook rekening houden met diëten en intoleranties. Als u wil dat we extra rekening houden met gecombineerde diëten, laat dit dan gelieve weten bij een contact opname of offerte aanvraag. Wij houden hier graag rekening mee.

halal frietkraam snacks

Extra informatie voor halal snacks op locatie

Blikjes frisdrank kunnen ook als aanvulling op een pakket worden besteld. Neem contact op voor onze opties bij een halal frietkraam op locatie

Contact opnemen

Voor kinderen tot en met 8 jaar hanteren we gereduceerde tarieven. Deze lagere tarieven aangegeven bij ieder pakket.

Bij het bestellen van mobiele snackkraam onder de 45 personen hanteren we een minimumbedrag. Dit bedrag staat bij het halal pakket aangegeven als het “minimumbedrag”. 

Aanvullend hanteren we voorrijkosten afhankelijk van de reisafstand. Voorrijkosten worden ten alle tijden voorafgaande aan de opdracht gedeeld met u. U staat nooit voor een verrassing.

Gedurende Covid-19 maatregelen is het bij Friet enzo een arrangement op locatie te huren. Wij treffen maatregelen om hygiënisch, veilig en efficiënt te kunnen werken. 

Neem contact op! 

Wij beantwoorden alle vragen en verzoeken en denken graag met je mee.

Waar ben ik: Huur halal frietkraam | halal frietwagen