Frietwagen voor evenement
Frietwagen voor evenement frietkar frietkraam snackwagen

Frietwagen voor evenement nodig?

Friet enzo is een cateraar die vele mogelijkheden biedt voor uw evenementen. Met meerdere frietwagens, barbecues en ovens hebben wij de middelen in huis om de catering van uw evenement (of het nu gaat om een bedrijfsfeest of festival) geheel naar u wens in te richtten. Natuurlijk doen wij dit zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Onze kracht ligt dan ook in de samenwerking, wij maken het zoals u het wil! Met ervaring op evenementen zoals voetbaltoernooien, dancefeesten, dorpsfeesten en concoursen hebben we de kennis en capaciteit om de catering tot een groot succes te maken! Met andere woorden: Een frietwagen voor een evenement nodig? Friet enzo staat voor u klaar.


Waarom Friet Enzo uw geschikte evenementen partner is:

Friet Enzo frietwagen voor evenement festival frietkraam

 Kwalitatief hoogstaande producten

 √ Nette, verzorgde uitstraling

 √ Frietwagens, grills, bakplaten en ovens

 √ Duurzame producten

 √ Capaciteit tot 9000 man


Met meerdere frietwagens hebben wij de capaciteit om evenementen tot 9000 man te voorzien van eten. Hierbij is onze hoofdactiviteit friet en snacks, maar hebben we ook andere mogelijkheden. Met grills, bakplaten, smoothies, vers fruit en afgebakken broodjes beenham is het evenement geheel naar eigen wens in te richtten.

Daarnaast heeft Friet-enzo inmiddels al een ruime ervaring opgebouwd door cateren van zowel kleine, middelgrote als grote evenementen en festivals en kunnen u ook uitgebreid adviseren als u dat wenst.

Bent u opzoek naar een cateraar/frietwagen voor u evenementen?

Friet Enzo komt graag op evenementen en heeft het materieel om er samen met de organisatie voor te zorgen dat de dag probleemloos verloopt, iedereen het naar zijn zin heeft en zeker niets te kort komt!

Neem telefonisch contact op of via het contactformulier! Wij gaan graag met u om de tafel zitten om de catering van uw evenement naar u wens in te richten.

 

Waar ben ik?

Friet enzo > Diensten > Frietwagen voor evenement | Snackwagen voor evenement | Frietkar voor evenement

 broodje beenham